Uw bouwvakkers stevig in het pak

Bent u als aannemersbedrijf op zoek naar de beste werkkleding voor uw bouwvakkers? En wilt u echt het beste van het beste? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij leveren de beste werkkleding voor de bouw die tegen een stootje kan en toch nog comfortabel draagt. Want u wilt natuurlijk niet dat uw metselaar in een harnas een muur moet metselen. Wij hebben al vele bouwbedrijven in Noord-Holland, Utrechten, Gelderland voorzien van de beste kleding waaronder in de plaatsen Amsterdam, Zaandam, Ede, Wageningen, Veenendaal, Amstelveen, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld, Haarlem en Hoofddorp.

Echte specialisten in beroepskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de echte specialist in beroepskleding. Naast werkkleding voor de bouw leveren wij ook alle soorten beroepskleding voor andere sectoren zoals de zorg, de horeca en sportkleding. Wij gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit en weten als geen ander waar beroepskleding aan moet voldoen alvorens het geschikt is om te gebruiken. Wij leveren naast werkkleding ook speciaal schoeisel voor de bouw en alle andere denkbare accessoires zoals gehoor en gezichtsbeschermers en handschoenen.

Werkkleding bouw

Veiligheid en comfort hoog in het vaandel

Voor ons is veiligheid en comfort de maatstaf bij werkkleding voor de bouw. Wij geloven nl. dat een bouwvakker niet te maken hoort te krijgen met letsel die vermeden kan worden met een degelijk werkpak. En daar laten we het niet bij. Want veilige werkkleding hoeft niet te betekenen dat uw bouwvakkers gekleed moeten gaan in een harnas waar ze zich niet in kunnen bewegen. Onze werkkleding is daarom naast functioneel ook nog eens zeer comfortabel te dragen.

Ook voor het schoeisel

Het blijft bij ons niet alleen bij het leveren van de kleding voor de bouwvakker. Uw metselaar en timmerman zitten er nl. ook niet op te wachten dat ze opeens een spijker in het voet voelen doordringen. Daarom leveren wij ook speciaal schoeisel voor de bouw waarbij veiligheid een groot goed is wat we zoveel mogelijk koesteren.

Werkkleding bouw

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Zoekt u de beste werkkleding voor de bouw? En wilt u echt alleen het allerbeste? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of blader door onze website om et verkennen wat wij allemaal kunnen leveren. Sluit u aan bij al die tevreden bouw bedrijven uit Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Wageningen, Ede, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld, Hoofddorp, Zaandam en Veenendaal en profiteer van onze vakkennis om de medewerkers in uw bouw bedrijf zo goed mogelijk hun werk te laten doen.