Brandvertragende kleding

Een aparte collectie binnen onze veiligheidskleding is de brandvertragende kleding. Het assortiment bestaat uit zowel een brandvertragende overall als een vlamvertragende overall als alle andere vlamvertragende kleding. Het verschil tussen brandvertragend, vlamvertragend en multinorm is de normering die er gevraagd wordt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Dit kan een combinatie zijn met een fluor kleur als het ook belangrijk is dat er een bepaalde mate van zichtbaarheid gevraagd wordt. Multinorm werkkleding heeft bijvoorbeeld de normen EN ISO11611, (bescherming bij lassen) EN 13034(bescherming tegen vloeibare chemicaliën), EN1149-5 (bescherming tegen explosiegevaar), EN 11612(bescherming tegen hitte en vlammen)  en IEC 61482-2 (bescherming tegen thermische gevolgen van een elektrische vlamboog). Alle werkzaamheden hebben dus zo hun eigen normeringen. Benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Onze collega’s helpen u graag in onze showroom, of maar een afspraak met een van onze accountmanagers en wij komen bij u op locatie.  

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route