Bedrijfskleding op maat

Werkkleding of bedrijfskleding moet niet alleen comfortabel dragen, het moet ook perfect op maat zijn. Niet te kort of te lang en niet te ruim of te krap. Als een standaard maat daar iets van afwijkt kunnen wij voor u de kleding op maat maken. Samen met onze vaste coupeur kunnen wij uw kostuum, overhemd, jeans of chino voor u vermaken zodat deze perfect op maat is.

We nemen graag al uw zorgen op het gebied van bedrijfskleding uit handen, daarom is het ook mogelijk om bij ons de kleding te vermaken. Een onderdeel van onze service is de zorg voor de bedrijfskleding: wij vermaken en herstellen, want om een losse naad hoeft de kleding niet volledig vervangen te worden. Zo gaan we duurzaam om met de kleding. Werkkleding of bedrijfskleding moet niet alleen comfortabel dragen, het moet ook perfect op maat zijn. Niet te kort of te lang en niet te ruim of te krap. Als een standaard maat daar iets van afwijkt kunnen wij voor u de kleding op maat maken. Samen met onze vaste coupeur kunnen wij uw kostuum, overhemd, jeans of chino voor u vermaken zodat deze perfect op maat is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route