Offshore kleding

Werkzaamheden in de offshore- en windindustrie vragen om werkkleding die voldoet aan strenge eisen. Naar veiligheid is zichtbaarheid hier erg belangrijk. Wij hebben het juiste assortiment voor u zodat u zichtbaar en veilig uw werk kunt doen. Uiteraard voldoet ons assortiment aan de juiste certificeringen. Het assortiment bestaat uit wind- en waterdichte kleding. Dit is leverbaar in zowel standaard kleur als ook in hi-vis met de normering ISO20471. Naast kleding kunnen wij u ook bijpassende werkschoenen en pbm’s leveren.

Benieuwd geworden welk assortiment aansluit bij uw wensen? Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom om komen naar u toe op locatie om samen met u een passen assortiment uit te zoeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route