Apothekerskleding

Als u opzoek naar apothekerskleding dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u bedrijfskleding apotheek leveren wat aansluit bij uw eigen huisstijl en voldoet aan al uw wensen. Voor de apothekerskleding werken wij samen met Alsico, de Berkel, maar ook de polo’s van Tricorp, Santino en macseis worden hier veel voor gebruikt. Ook kunnen wij uw logo op de kleding bedrukken of borduren. Onze collega’s denken graag met u mee welke artikelen het beste het beste voor u geschikt zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route