Printer Prime

Printer prime

Sustainable BI-COLOR collection PRIME!

Because we’re in for the long run

Met de Printer prime collectie hebben we als Bedrijfskleding van Huigenbos een duurzame collectie bovenkleding aan ons assortiment toegevoegd. Het assortiment is opgebouwd uit 3 pijlers, Kwaliteit, voor iedereen en duurzaamheid.

 

Kwaliteit

De kwaliteit van de Printer Prime collectie kenmerkt zich door het gebruik van de beste stoffen in hoge grammages met een gedetailleerde afwerking. Doordat de collectie goed is doordacht en het circulair is ontworpen is de impact op het milieu sterk verminderd. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd!

 

Voor iedereen

De collectie Printer Prime bestaan uit zowel dames als herenkleding en is leverbaar vanaf XS t/m 2XL voor dames en S t/m 5XL voor heren. In tegenstelling tot veel andere collecties is de printer Prime collectie wasbaar op 60°C. Hierdoor kan het in veel branches en voor veel verschillende werkzaamheden worden ingezet. Op lage temperatuur kan de kleding in de droger (max 60°C.) en is de kleding getest om industrieel gewassen te worden volgende EN ISO 15797.

 

Duurzaam

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de Printer Prime collectie is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. En als Printer zegt duurzaam dan bedoelen ze écht DUURZAAM. Dit wordt gedaan aan de hand van LCA berekeningen. Bij deze berekeningen wordt er gekeken hoe het water en het energieverbruik verminderd kan worden en hoe de co2 uitstoot kan worden teruggedrongen. Daarnaast bestaat elk kledingstuk uit organisch katoen en/of gerecycleerd polyester. Organisch katoen is beter voor de bodem waarin het geteeld wordt en de lucht en verbruikt daarnaast minder energie en water. Dat is niet het enige wat duurzaam is bij Printer Prime. Ook de verpakkingen waarmee gewerkt wordt zijn composteer. De polybags zijn gemaakt van PLA. PLA is een materiaal wat veilig en snel wordt afgebroken tot compost. Met Printer Prime kies je dus voor een collectie duurzame kleding geproduceerd door een duurzamere textielindustrie.

 

 

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route