Bedrijfskleding voor elke branche en in elke maat, dat is wat wij met ons ruime, zorgvuldig geselecteerde assortiment kunnen bieden.

Bedrijfskleding voor elke branche en in elke maat, dat is wat wij met ons ruime, zorgvuldig geselecteerde assortiment kunnen bieden. Naast bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen. Hierdoor kunnen we voor elk gewenste toepassing een complete oplossing leveren. We adviseren u graag om een zo compleet mogelijkpakket aan te kunnen bieden.

 

Onze medewerkers zijn toegankelijk en zullen alles doen om met u samen een passende en duurzame oplossing te vinden. We denken mee in de mogelijkheden die er zijn om uw medewerkers door middel van bedrijfskleding een visitekaartje voor uw organisatie te laten zijn. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen veilig, beschermt en representatief te werk kan gaan. We werken daarom samen met A-merken en focussen ons op de kwaliteit, pasvorm én duurzaamheid van de producten.

 

Tijdens het hele proces vinden we het belangrijk om u hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jullie organisatie de focus kan houden op het werk en doen waar jullie goed in zijn. Daarom denken we mee hoe de huisstijl vertaalt kan worden naar de kleding, maar passen we ook de kleding af in de showroom of op locatie. Om eenvoudig te bestelling kunt u gebruik maken van het Kleding Beheer Systeem, zo houdt u zelf het overzicht. De bestellingen worden verpakt per medewerker. 

 

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn al onze veiligheidskleding gecertificeerd conform strenge internationale normen. Ook gehoorbescherming en orthopedische steunzolen maken we voor uw personeel op maat. Bij Van Huigenbos begrijpen we namelijk als geen ander dat het belangrijk is dat uw medewerkers zich goed voelen in hun bedrijfskleding en ultiem comfort en bescherming ervaren. Dit is namelijk bevorderlijk voor de werkprestaties en uw rendement.

 

We nemen graag al uw zorgen op het gebied van bedrijfskleding uit handen, daarom is het ook mogelijk om bij ons de kleding te laten reinigen of vermaken. Een onderdeel van onze service is de zorg voor de bedrijfskleding: wij vermaken en herstellen, want om een losse naad hoeft de kleding niet volledig vervangen te worden. Zo gaan we duurzaam om met de kleding. Binnen onze collectie bieden we ook de mogelijkheid voor het bestellen van duurzame artikelen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw logo op de kleding te laten bedrukken of borduren.

 

In onze showroom van 1200m2 bent u welkom om ons zorgvuldige geselecteerde assortiment te bekijken en te passen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route