Groenvoorziening

Bent u opzoek naar kleding voor in de groenvoorziening? Dan hoeft u niet verder te zoeken. In onze showroom van ruim 1200m2 hebben we alles wat u als vakman of vakvrouw nodig heeft aan kleding. Van werkbroeken tot werkvesten en van doorwerkkleding tot een korte werkbroek en gereedschapsriemen, alles, maar dan ook echt alles kunnen we leveren. We werken samen met de topmerken MASCOT WORKWEAR, TRICORP WORKWEAR en SANTINO en Clique. In onze showroom hebben we van de merken het complete assortiment voor u op voorraad hangen. In de traditionele kleuren maar ook in hippe en modische designs, of juist verantwoorde en duurzame producties met het oog op circulair en duurzaam. Wat u keuze ook is, bij ons treft het allemaal. Van de werkbroeken hebben we zowel werkbroek dames als werkbroeken heren, en ook de tops zijn leverbaar in dames en herenmodellen.

 

Naast de kleding hebben we uiteraard ook bijpassende veiligheidsschoenen, pbm’s en otoplasieken leveren. Daarnaast kunnen wij uw kleding voorzien van uw logo door deze op de kleding te bedrukken of te borduren. Ook is het mogelijk dat wij speciaal voor u uw eigen webshop bouwen. Hierin komen de afdelingen en persoonsnamen van uw medewerkers te staan. Op basis van vrij bestellen of met een budget kunnen uw medewerkers zelf hun kleding bestellen. Doordat wij van tevoren bij iedereen de kleding hebben gepast weten we de maten en wordt er dus altijd de juiste maat besteld.

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Contactformulier