Werkkleding

Bedrijfskleding voor elke branche en in elke maat, dat is wat wij met ons ruime, zorgvuldig geselecteerde assortiment bieden in zowel werkkleding voor dames, heren als kinderen. In onze ruime showroom van ruim 1200m2 hebben wij kleding voor elke branche en voor (bijna) alle werkzaamheden.

Bedrijfskleding voor elke branche en in elke maat, dat is wat wij met ons ruime, zorgvuldig geselecteerde assortiment bieden in zowel werkkleding voor dames, heren als kinderen. In onze ruime showroom van ruim 1200m2 hebben wij kleding voor elke branche en voor (bijna) alle werkzaamheden. Samen met onze leveranciers bieden wij u de beste producten die aansluiten bij uw werkzaamheden. Bedrijfskleding of werkkleding, vinden wij, moet kwalitatief hoogwaardig zijn met een goede pasvorm. Daarnaast moet het voldoen aan de wensen en eisen die de branche vraagt. Een groot deel van onze collectie is ook voorzien van normeringen en certificeringen. Meer info hierover vindt u op onze pagina met veiligheidskleding. Wij leveren specifieke beroepskleding zoals kleding voor de zorg & hygiëne , de bouw, horeca & food,  scholen, transport & logistiek, de industrie, automotive, dienstverlening, (semi-)overheid, beveiliging, groenvoorziening, representatieve kleding, hospitality en sportkleding.

Daarnaast kunnen wij ook items custom made laten produceren. U kunt dan uw eigen product samenstellen aan de hand van stoffen, modellen en eventuele normeringen of certificeringen zoals u dat wilt. Onze collega’s vertellen u hier graag meer over.

Duurzaamheid en circulariteit is ook binnen werkkleding of bedrijfskleding een onderwerp waar veel aandacht aan wordt besteed. Steeds meer van onze leveranciers breiden hun assortiment hier mee uit en gebruiken zij steeds meer verantwoorde materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester of rPet. Ook Bedrijfskleding van Huigenbos neemt hierin zijn verantwoording. Zo zijn wij in september 2021 gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 en de ISO 14001:2015. Daarnaast zijn wij aangesloten bij GAIA Circulair. Dit houdt in dat wij kleding, schoenen en pbm’s retour nemen, die hergebruikt of gerecycled worden. Meer hierover vind op onze pagina van GAIA Circulair. 

Bedrijfskleding bestellen kan op verschillende manieren. Als eerste bent u welkom in onze ruime showroom waar wij u alles kunnen laten zien, en waar we direct voor u de items kunnen uitleveren of bestellen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid voor een eigen gepersonaliseerde webshop aan. In deze webshop staat het door u gekozen pakket, gekoppeld aan een afdeling en/of persoon. U of uw medewerkers kunnen op deze manier snel en eenvoudig een bestelling plaatsen. Doordat wij van tevoren iedereen hebben doorgepast zijn de maten bij ons al bekend en weet u zeker dat u de juiste kledingmaat besteld. Als u hier meer over wilt weten dan horen wij dat graag. Ook komen onze accountmanagers graag naar u toe, om samen met u het juiste kledingpakket samen te stellen wat aansluit bij uw wensen en eisen en wat er voor zorgt dat de kleding het verlengde van uw visitekaartje is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route