Transport & Logistiek

Voor de transport en Logistiek heeft Bedrijfskleding van Huigenbos een uitgebreid assortiment.

Comfortabele, slijtvaste kleding met de juiste veiligheidsnormeringen. In ons assortiment hebben we een ruime keuze aan kleding voor de chauffeurs en logistieke medewerkers zoals magazijn- en productiemedewerkers. De kleding heeft een hoog comfort met veel bewegingsvrijheid en is leverbaar in een dames en herenpasvorm. De collectie bestaat uit t-shirts en polo’s, truien en vesten, broeken en overalls maar ook voor overhemden, blouses en kostuums bent u bij Bedrijfskleding van Huigenbos aan het juiste adres. Samen met u stellen we het juiste kledingpakket per afdeling samen. Hierdoor heeft u een uniforme uitstraling binnen uw bedrijf, en heeft elke afdeling de kleding die aansluit bij de werkzaamheden, indien nodig genormeerd en gecertificeerd. Ook zichtbaarheid is steeds belangrijker in deze branche. Zeker voor de chauffeurs is dit erg belangrijk voor de eigen veiligheid tijdens het laden en lossen en hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment. Uiteraard hebben wij ook voor elke afdeling bijpassende werkschoenen en pbm’s in ons assortiment.

 

Benieuwd geworden welk pakket aansluit bij uw wensen? Wij nodigen u graag uit in onze ruime showroom van 1200m2 om samen met u het juiste pakket uit te zoeken.

 

De koffie staat klaar, hoe drinkt u de koffie?

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Contactformulier