Craft

Craft

In onze ruime showroom hebben wij ook een uitgebreide collectie sportkleding van Craft.

Onze keus voor Craft is een hele bewuste keuze. Craft is zich door de jaren heen blijven ontwikkelen in het produceren van functionele kleding, uitermate geschikt om optimale prestaties te leveren. De oorsprong van Craft ligt bij de Zweedse luchtmacht. In 1973 ontwikkelde Craft samen met hen een Airforce baselayer. Dit gebeurde nadat een piloot gedwongen was toestel te verlaten. Doordat het buiten de  cockpit ijskoud was, vormde het ondergoed van de piloot een pantser van ijs, omdat deze door de inspanning het en zweten helemaal nat was geworden. In de jaren daarna heeft Craft het concept verder ontwikkeld en halverwege de jaren 70 wordt de baselayer geïntroduceerd op de sportmarkt. In deze tijd vierde Zweden haar grootste ski-successen ooit. Dit legde de basis voor de sportmarkt en al snel wordt het wereldwijd gedragen door topatleten en enthousiaste sporters.

 

Naast de technische baselayers, start het bedrijf met de productie van tweede laags kleding, gericht op fleece materiaal en isolerende bovenkleding. Deze drie lagen zijn het begin van het idee dat Craft verder ontwikkeld tot de huidige moderne functionele kleding.

 

The worlds most tested and researched sportswear in collaboration with the world's best athletes

 

 

In vier decennia heeft Craft optimale prestaties geleverd door middel van functionele sportkleding. Bijna net zo lang zijn zij al onderdeel van de professionele sportwereld. De kennis over hoe training- en competitiekleding moeten worden ontworpen om optimale functie te geven wordt mede bepaald door een lange en vruchtbare samenwerking met topsporters over de hele wereld.    

 

Binnen de Craft collectie zijn er verschillende lijnen:

 

Craft teamwear

Het assortiment van Craft teamwear kenmerkt zicht door een hoogwaardige collectie voor het hele team met verschillende designs en kleuren. De maatboog loopt van dames en heren en junior teams die volledig gekleed kunnen worden inclusief de aankleding van de begeleiding, en uiteraard alle accessoires. Van tenniskleding, tot (zaal)voetbal en van basketbal tot atletiek, Craft teamwear heeft het perfecte assortiment om jou optimaal te laten presteren.

 

Craft corporate

Het assortiment van Craft Corporate heeft de perfecte invulling voor alle outdoor sporten activiteiten die er zijn. Het is de perfecte combinatie van technische, functionele en comfortabele sportkleding in zowel dames als heren met professionele casual uitstraling.  

 

Craft custom made

Bent u opzoek naar uw eigen gepersonaliseerde hardloop of wielerkleding? Bij ons bent u aan het juiste adres. Binnen de Craft Custom Made lijn ontwerpen wij samen met u uw eigen hardloopshirt of complete wieleroutfit, met een all-over bedrukking.

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route