Onze gerenomeerde

Kledingmerken

In welk vakgebied u ook werkzaam bent, wij hebben voor u de passende werkkleding. Daarom ook is onze collectie zo groot en gevarieerd. Wij leveren onder meer bedrijfskleding voor de bouwwereld, de horeca, zorginstellingen, detailhandelsbedrijven, fabrieken en garages. Maar ook voor het zangkoor of voor een sportclub. Staat uw branche of vakgebied hieronder niet tussen? Mogelijk kunnen wij hier wel iets voor u in betekenen. Vul dan het formulier onder aan de pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
J. Harvest & Frost

J. Harvest & Frost

J. Harvest & frost is een collectie die is afgeleid van Amerikaanse “college- en vrijetijdskleding. In de collectie vindt u overhemden voor zowel dames als heren, pantalons, kostuums en chino’s en jassen.

Meer informatie
Printer Prime

Printer prime

Sustainable BI-COLOR collection PRIME!

Because we’re in for the long run

Met de Printer prime collectie hebben we als Bedrijfskleding van Huigenbos een duurzame collectie bovenkleding aan ons assortiment toegevoegd. Het assortiment is opgebouwd uit 3 pijlers, Kwaliteit, voor iedereen en duurzaamheid.

Meer informatie
Studio Anneloes

In ons assortiment hebben we een speciaal damesassortiment van Studio Anneloes. Studio Anneloes kenmerkt zich in stijlvolle bedrijfskleding met het ultieme draagcomfort van travel kwaliteit. De kleding is uitermate geschikt als representatieve kleding voor bijvoorbeeld hotels, kapsalons, beautysalons en de receptie, maar kan ook goed worden ingezet als beurskleding.

Meer informatie
POCO

Poco biedt u de meest flexibele en veelzijdige bedrijfskleding of werkkleding voor de horeca, wellness, kokskleding, bakkerskleding, slagerskleding en kapperskleding. Vanuit de bestaande modellen kiest u zelf de hoofdstof van het artikel, de contraststof, maar ook het type knopen, en de garenkleuren van de stiksels en de naden. Hiermee creëert u uw eigen Custom made kledinglijn die niemand heeft. Uiteraard kan de kleding ook direct worden voorzien van uw logo. De productie is mogelijk vanaf 3 stuks. De keuze voor een eigen productie bestaat uit buizen, schorten, sloven en blouses en overhemden. Benieuwd geworden of Poco wat voor u is? Onze collega’s vertellen u er graag meer over en laten u graag alle stoffen zien die we kunnen leveren.

Meer informatie
New Star

Binnen ons assortiment hebben we een uitgebreide collectie aan jeans van New Star.

Deze Nederlandse leverancier van spijkerbroeken heeft een ruime NOOS (never out of stock) collectie. De collectie is doorontwikkeld, hebben een goede pasvorm en een moderne uitstraling.

Meer informatie

Studio Anneloes

New Star

Digel

Atelier Noterman

Olymp

Mascot Workwear

Tricorp workwear

Santino

Alsico

ChaudDevant

J. Harvest & Frost

Printer Prime

Grisport

Sixton Peak

Pluggerz

Wock

Cutter & Buck

Craft

Proteye

POCO

Greiff

Redbrick

Craft

Clique

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Contactformulier