Wij staan voor u klaar!

Over Van Huigenbos

Bedrijfskleding voor elke branche en in elke maat, dat is wat wij met ons ruime, zorgvuldig geselecteerde assortiment kunnen bieden. Naast bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen. Hierdoor kunnen we voor elk gewenste toepassing een complete oplossing leveren. We adviseren u graag om een zo compleet mogelijk pakket aan te kunnen bieden.

 

Onze medewerkers zijn toegankelijk en zullen alles doen om met u samen een passende en duurzame oplossing te vinden. We denken mee in de mogelijkheden die er zijn om uw medewerkers door middel van bedrijfskleding een visitekaartje voor uw organisatie te laten zijn. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen veilig, beschermt en representatief te werk kan gaan. We werken daarom samen met A-merken en focussen ons op de kwaliteit, pasvorm én duurzaamheid van de producten.

 

Tijdens het hele proces vinden we het belangrijk om u hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jullie organisatie de focus kan houden op het werk en doen waar jullie goed in zijn. Daarom denken we mee hoe de huisstijl vertaalt kan worden naar de kleding, maar passen we ook de kleding af in de showroom of op locatie. Om eenvoudig te bestelling kunt u gebruik maken van het Kleding Beheer Systeem, zo houdt u zelf het overzicht. De bestellingen worden verpakt per medewerker.

 

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn al onze veiligheidskleding gecertificeerd conform strenge internationale normen. Ook gehoorbescherming en orthopedische steunzolen maken we voor uw personeel op maat. Bij Van Huigenbos begrijpen we namelijk als geen ander dat het belangrijk is dat uw medewerkers zich goed voelen in hun bedrijfskleding en ultiem comfort en bescherming ervaren. Dit is namelijk bevorderlijk voor de werkprestaties en uw rendement.

We nemen graag al uw zorgen op het gebied van bedrijfskleding uit handen, daarom is het ook mogelijk om bij ons de kleding te laten reinigen of vermaken. Een onderdeel van onze service is de zorg voor de bedrijfskleding: wij vermaken en herstellen, want om een losse naad hoeft de kleding niet volledig vervangen te worden. Zo gaan we duurzaam om met de kleding. Binnen onze collectie bieden we ook de mogelijkheid voor het bestellen van duurzame artikelen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw logo op de kleding te laten bedrukken of borduren.

Duurzaamheid en circulariteit is ook binnen werkkleding of bedrijfskleding een onderwerp waar veel aandacht aan wordt besteed. Steeds meer van onze leveranciers breiden hun assortiment hier mee uit en gebruiken zij steeds meer verantwoorde materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester of rPet. Ook Bedrijfskleding van Huigenbos neemt hierin zijn verantwoording. Zo zijn wij in september 2021 gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 en de ISO 14001:2015. Daarnaast zijn wij aangesloten bij GAIA Circulair. Dit houdt in dat wij kleding, schoenen en pbm’s retour nemen, die hergebruikt of gerecycled worden. Meer hierover vind op onze pagina van GAIA Circulair. 

In onze showroom van 1200m2 bent u welkom om ons zorgvuldige geselecteerde assortiment te bekijken en te passen.

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Flexibel

Betrouwbaar

Toegankelijk

Kledingbeheersysteem
 

Het kleding beheer systeem (KBS) ontzorgt en vereenvoudigt het bestelproces van kleding voor u en uw personeel. Het KBS biedt een persoonlijke omgeving waarin u en/of uw medewerkers eenvoudig bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en schoenen kunnen bestellen. Het kleding beheer systeem voorziet de klant en drager van alle informatie die hij wenst. Er kan op verschillende niveaus ingelogd, gecontroleerd en besteld worden. Het kleding beheer systeem is gebaseerd op een uitgebreide procedure van budgetteren, bestellen, goedkeuren, beoordelen door de leverancier, produceren, uitleveren en rapporteren. Hierdoor is alle informatie digitaal en centraal beschikbaar.

Meer informatie
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Contactformulier