Automotive

Voor de automotive heeft Bedrijfskleding van Huigenbos een uitgebreid assortiment. Bij ons kunt u terecht voor kleding voor autodealers en schadeherstellers en bergingsbedrijven. Onze collega’s adviseren u graag de juiste kleding voor zowel een chauffeur, een monteur als een baliemedewerker en de verkoper.

De juiste kleding met de juiste uitstraling in zowel damesmodellen als herenmodellen.

Kleding is het verlengde van het visitekaartje van uw bedrijf. Functionele kleding waarbij veiligheid, zichtbaarheid(reflecterende kleding), comfort en uitstraling enorm belangrijk zijn. De collectie bestaat uit t-shirts en polo’s, truien en vesten, broeken en overalls maar ook voor overhemden, blouses en kostuums bent u bij Bedrijfskleding van Huigenbos aan het juiste adres. Samen met u stellen we het juiste kledingpakket per afdeling samen. Hierdoor heeft u een uniforme uitstraling binnen uw bedrijf, en heeft elke afdeling de kleding die aansluit bij de werkzaamheden, indien nodig genormeerd en gecertificeerd. Uiteraard hebben wij ook voor elke afdeling bijpassende werkschoenen en pbm’s in ons assortiment.

 

Benieuwd geworden welk pakket aansluit bij uw wensen? Wij nodigen u graag uit in onze ruime showroom van 1200m2 om samen met u het juiste pakket uit te zoeken.

 

De koffie staat klaar, hoe drinkt u de koffie?

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Contactformulier