Atelier Noterman

Atelier Noterman

Een goede broek voor een goede prijs. Dat is het principe van Atelier Noterman. Atelier Noterman is een Belgische fabrikant van chino’s en jeans. De broeken kernmerken zich door de extreem hoge kwaliteit, een goede pasvorm en met smaakvolle details. Atelier Noterman werkt vanuit de filosofie dat iedereen in elke schakel beter moet worden van een Atelier Noterman broek. Van de mensen die het katoen plukken tot de consument die de broek draagt. Ook wordt er gekozen voor een duurzame bedrijfsvoering. Dit begint bij de inkoop van de grondstoffen en eindigt bij ons in de showroom. De broeken worden in Portugal geproduceerd vanwege de locatie, de goede omstandigheden in de fabriek en het vakkundige personeel.

 

Chino’s

Chino’s zijn onmisbaar in elke garderobekast. Een goede chino zit perfect aangesloten. Niet te los, niet te strak. Afhankelijk van de top kan een chino gedragen worden als casual of met een zakelijke uitstaling. Binnen het assortiment van Atelier Noterman is er voor u altijd een passend model te vinden.

Jeans

Het absolute parade paard van Atelier Noterman is de DETOX DENIM jeans.

Deze jeans wordt gemaakt met een besparing van maar liefst 80% water, worden er 70% minder chemicaliën gebruikt en wordt er 30% minder energie verbruikt. Jeansbroeken blijven onverminderd populair. Net als bij een chino moet de jeans perfect aangesloten zitten. Binnen het assortiment zijn er verschillende pasvormen en denims beschikbaar, voor elke gelegenheid.

De stoffen die worden gebruikt zijn van het Italiaanse Candiani. Cadiani heeft een uniek productieproces waar ze op natuurlijke wijze denim stof kunnen produceren. De basis hiervoor is een natuurproduct afkomstig uit het skelet van de grote schaaldieren nl garnalen. Daarnaast wordt de broek gewassen bij het Portugese PIZARRO. Om een gewassen look te creëren wordt er hier geen gebruik gemaakt van chemicaliën maar doen ze dit door het nabootsen van de zon met een speciale OZON techniek. Dit geeft de jeans een uniek gewassen look.

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route