Santino

Santino is al meer dan 25 jaar producent van eerlijke en kwalitatieve werkkleding. Met hun focus vooral op de bovenkleding hebben ze een uitgebreid assortiment. Daarnaast maken zij zich ook sterk voor het product en de hele keten die erachter zit. Duurzame kleding gekoppeld aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom zijn zij ook aangesloten bij aangesloten bij het Amfori netwerk. Dit netwerk heeft als wereldwijde bedrijfsvereniging tot doel om een open en duurzame handel te creëren voor meer dan 2000 retailers, importeurs, merken en verenigingen. De missie die ze daarbij hebben is gericht op 3 doelen:

  • de welvaart van de mens vergroten
  • op een verantwoorde manier gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen
  • wereldwijd open handel drijven

Naast het Amfori netwerk zijn ze aangesloten bij OEKO-TEX en BETTER COTTON INITIATIVE – BCI.

Het assortiment van Santino is opgedeeld in:

  • Basic-Line

Het assortiment van de Basic-line bestaat uit een breed assortiment NOS artikelen (never out of stock), beschikbaar in veel kleuren en maten. Veel modellen zijn leverbaar vanaf XXS t/m 7XL en heeft het een dames en een herenmodel. Uiteraard wordt de collectie voortdurend aangevuld met nieuwe artikelen.

  • 2 color-Line

Het assortiment van 2 color-line kenmerkt zicht door opvallende, stoere modellen. Het kenmerkende van de 2 color curve op de rug zorgt ervoor dat u eenduidige uitstraling heeft met dit pakket wat ook perfect te combineren is met de basiscollectie.

  • Eco-Line

Verantwoord, kwaliteit en uitstraling, dat zijn de kenmerken van de Eco-line. De vezels die worden gebruikt voor de productie zijn in principe allemaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Hiermee maakt u voor nu en voor in de toekomst een verantwoorde keuze. Voor de duurzame collectie wordt er gebruik gemaakt van biologisch katoen, bamboo en garens van PET flessen. Ook worden er gerecyclede vezels gebruikt waardoor er minder materiaal geproduceerd hoeft te worden.

  • HiVis-Line

Met de HiVis-Line zorg je ervoor dat je op elk moment van de dag maximale zichtbaarheid geniet. De collectie heeft een UV protectie* en is gecertificeerd volgens de ISO norm en voldoet daarnaast ook aan de RWS voorschriften. De collectie heeft een comfortabele pasvorm en de huidvriendelijke materialen zorgen voor een optimaal draagcomfort.

EN ISO13688:2013 – EN20471:2013+A1:2016 – UV:EN13758-2:2003+A1:2006

  • Corporate Workwear

Modieus en kwaliteit, dat is de beste omschrijving voor de Corporate collectie. De cardians en pullovers hebben een modern uiterlijk en zijn perfect om over een overhemd, blouse, polo of t-shirt te dragen.

 

Of je nu werkt op kantoor, in de bouw, als pakketbezorger, in de horeca of reflectiekleding draagt. Voor elke branche is er een geschikt collectie binnen het pakket van Santino.

 

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route