Horeca en food

Binnen het assortiment van Bedrijfskleding van Huigenbos is een groot assortiment aan horeca kleding. Bedrijfskleding horeca is leverbaar in verschillende items. Het assortiment gaan van zowel horeca schorten als sloven horeca naar overhemden en blouses. Van uni kleuren tot modische trends en onwikkelingen, alles is er mogelijk in ons uitgebreide assortiment. Wij werken samen met ChaudDevant, Poco, Alsico, maar ook de polo’s van Tricorp, Santino, Clique,  en macseis worden veel in de horeca gedragen. Horeca bedrijfskleding is leverbaar in zowel werkkleding horeca dames als horeca kleding heren. Naast het leveren van de kleding kunnen wij ook uw logo op de kleding bedrukken of borduren. Horeca kleding is het verlengde van uw visitekaartje en moet perfect aansluit bij wie u als bedrijf bent. Graag denken wij daarin met u mee om samen met u een passende collectie uit te zoeken. Naast de standaard collectie’s kunnen wij ook horecakleding custom made laten produceren. Wij doen dit oa met Alsico en Poco. Naast de kleding kunnen wij ook speciale werkschoenen voor de bediening en de keuken leveren. Benieuwd geworden naar het assortiment voor personeelskleding horeca? We zien u graag in onze showroom van ruim 1200m2 of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route