Beveiligingskleding

Binnen het workwear assortiment hebben we ook een collectie beveiligingskleding. Het pakket bestaat uit T-shirts, polo’s overhemden en blouses tot werkbroeken en kostuums. Uiteraard kan deze kleding tegen een stootje maar heeft het wél een representatieve uitstraling. Beveiliging kleding heeft niet alleen een professionele uitstraling, ook de materialen die er gebruikt zijn in de stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een hoog draagcomfort. Het pakket is leverbaar in zowel dames als heren. Naast de kleding kunnen wij u ook passen (veiligheids)schoenen leveren of otoplastieken met een aansluiting op uw portofoon. Zo denken wij graag met u mee hoe wij u en uw organisatie kunnen voorzien van het juiste pakket. Uiteraard kunnen wij de kleding ook voorzien van uw logo doormiddel van een bedrukking of een borduring. Benieuwd geworden naar de collectie? Wij laten deze graag aan u zien in onze showroom, of maak een afspraak met een van onze accountmanagers en wij komen bij u op locatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route