Reflecterende kleding

In onze ruime showroom hebben we een enorm uitgebreid pakket aan reflecterende kleding. De merken waar wij dit van hebben zijn MASCOT WORKWEAR en TRICORP WORKWEAR. Alle reflecterende kleding is voorzien van een normering of certificering. Zo heeft de kleding die ook een contrastkleur heeft de normering EN ISO20471 maar kunnen wij u ook kleding leveren met de RWS norm. Hierdoor bent u dag en nacht goed zichtbaar voor de omgeving. Reflecterende kleding, signaalkleding of veiligheidskleding is een enorm uitgebreid pakket. Afhankelijk van de normering die er op een item zit bestaat het pakket uit T-shirts, polo’s, sweaters, broeken, jassen of vesten, maar ook alle toebehoren kunnen we leveren zoals bijpassende spijkerzakken, caps of mutsen. We hebben zowel reflecterende kleding dames als reflecterende kleding heren, leverbaar in verschillende fluor combinaties. Uiteraard hebben we veiligheidskleding oranje maar ook fluor geel of fluor rood kunnen we leveren in combinatie met een contrastkleur. Benieuwd geworden welke kleurencombinatie het beste past bij uw organisatie en bij uw logo? We nodigen u graag uit in onze showroom of maak een afspraak met een van onze accountmanagers en we komen bij u op locatie om samen te kijken welke normeringen er voor u van toepassing zijn en welk pakket het beste aansluit bij uw werkzaamheden. Ook alle verkeersregelaarskleding hebben we op voorraad in onze showroom.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route