Tricorp workwear

Tricorp Workwear is een Nederlandse producent van werkkleding. Het assortiment bestaat uit een breed pakket comfortabele en sterke werkkleding in zowel een dames als herenpasvorm met een grote maatboog. Hierdoor is echt iedereen te kleden.  De missie van Tricorp is om alle professionals te voorzien van de ideale outfit voor de ideale performance. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigd in functionaliteit, identiteit en duurzaamheid.

  

Het assortiment is verdeeld in verschillende labels: Tricorp Workwear, Tricorp Safety, Tricorp Casual, Tricorp Corporate en Tricorp Specials. Door de verschillende labels binnen het assortiment heeft Tricorp werkkleding voor elke professional in de meeste uiteenlopende vakgebieden. Van de bouw tot de transport & logistiek, en van veiligheidskleding multi-norm voor de industrie tot de groenvoorziening. Moderne werkkleding heeft niet alleen een goede kwaliteit maar het moet vooral ook functioneel zijn. Indien van toepassing voldoet de kleding ook aan diverse ISO normeringen en verschillende certificeringen en wettelijke normen. Hierbij gaat er veel aandacht uit naar de pasvorm en het design van de kleding. Benieuwd geworden welk label aansluit bij uw wensen? Wij nodigen u graag uit in onze showroom van ruim 1200m2 waar wij het complete assortiment van Tricorp voor u hebben gepresenteerd.  

 

 

 

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route