Kokskleding

Bent u opzoek naar kokskleding zoals koksbuizen, koksjassen, koksbroeken, koksloof of koksschoenen? Ons assortiment kokskleding heeft het allemaal. Wij werken oa samen met Alsico, ChaudDevant en Poco. Hierbij bieden wij u de beste kwaliteit kokskleding die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Onze leveranciers werken samen met ateliers waar de koksbroeken dames, koksbroek heren en alle andere items met zorg en perfectie in elkaar gezet wordt. In ons assortiment kunt u kiezen uit bestaande modellen, maar ook eigen custom made producties zijn mogelijk. Kokskleding moet functioneel en comfortabel dragen en moeten aansluiten bij de uitstraling die u als chef in de keuken heeft. Uiteraard kunnen wij uw kleding voorzien van uw logo door deze op de kleding te bedrukken of te borduren. Benieuwd geworden naar onze collectie. Wij nodigen u graag uit in onze showroom van ruim 1200m2 om het assortiment zelf de zien en te passen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail

Waar bent u naar op zoek

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route