Bedrijfskleding met logo

Om uw bedrijfskleding of werkkleding te bedrukken of te brorduren bent u bij ons aan het juiste adres.

Om kleding in uw administratie af te schrijven als werkkleding moet elke kledingstuk voorzien zijn van één of meerdere logo’s met een totale afmeting van minimaal 70cm2 volgens de regels vanuit de Belastingdienst. Om uw bedrijfskleding of werkkleding te bedrukken bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfskleding van Huigenbos heeft zijn eigen bedrukafdeling. Het bedrukken van logo’s kan met verschillende soorten transfers worden gedaan. Zo hebben wij zelf een eigen plotter staan waarmee we snel, eenkleurige logo’s kunnen produceren. Daarnaast werken we samen met een aantal vaste leveranciers van transfers. Niet elke transfer is geschikt voor elk kledingstuk. Voor softshelljassen hebben we bijvoorbeeld speciale transfers met een extra blocker achter het logo waarmee het doorbloeden van de stof door het logo heen wordt voorkomen. Ook zijn er transfers met een borduurlook waardoor het lijkt alsof uw kleding geborduurd is. Van pms kleuren tot full colour logo’s, we hebben altijd een passende oplossing voor uw logo om deze goed tot zijn recht te laten komen op de kleding.

Naast bedrukken is het ook mogelijk om uw bedrijfskleding bij ons te laten borduren. Vanaf de start in 2008 werken we samen met een vaste borduurder. Geborduurde werkkleding heeft een luxe uitstraling. Bent u benieuwd geworden op welke manier uw logo het beste tot z’n recht komt? Onze collega’s adviseren u er graag over.  

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route