Jeans

Binnen ons assortiment hebben we een uitgebreide collectie aan jeans van Atelier Noterman en New Star. Met deze collecties hebben we een compleet assortiment aan jeans.

Atelier Noterman

Een goede broek voor een goede prijs. Dat is het principe van Atelier Noterman. Atelier Noterman is een Belgische fabrikant van chino’s en jeans. De broeken kernmerken zich door de extreem hoge kwaliteit, een goede pasvorm en met smaakvolle details. Atelier Noterman werkt vanuit de filosofie dat iedereen in elke schakel beter moet worden van een Atelier Noterman broek. Van de mensen die het katoen plukken tot de consument die de broek draagt. Ook wordt er gekozen voor een duurzame bedrijfsvoering. Dit begint bij de inkoop van de grondstoffen en eindigt bij ons in de showroom. De broeken worden in Portugal geproduceerd vanwege de locatie, de goede omstandigheden in de fabriek en het vakkundige personeel.

Het absolute parade paard van Atelier Noterman is de DETOX DENIM jeans.

Deze jeans wordt gemaakt met een besparing van maar liefst 80% water, worden er 70% minder chemicaliën gebruikt en wordt er 30% minder energie verbruikt. Jeansbroeken blijven onverminderd populair. Net als bij een chino moet de jeans perfect aangesloten zitten. Binnen het assortiment zijn er verschillende pasvormen en denims beschikbaar, voor elke gelegenheid.

De stoffen die worden gebruikt zijn van het Italiaanse Candiani. Cadiani heeft een uniek productieproces waar ze op natuurlijke wijze denim stof kunnen produceren. De basis hiervoor is een natuurproduct afkomstig uit het skelet van de grote schaaldieren nl garnalen. Daarnaast wordt de broek gewassen bij het Portugese PIZARRO. Om een gewassen look te creëren wordt er hier geen gebruik gemaakt van chemicaliën maar doen ze dit door het nabootsen van de zon met een speciale OZON techniek. Dit geeft de jeans een uniek gewassen look.

 

New Star

Deze Nederlandse leverancier van spijkerbroeken heeft een ruime NOOS (never out of stock) collectie. De collectie is doorontwikkeld, hebben een goede pasvorm en een moderne uitstraling. De collectie bestaat uit 16 verschillende stijlen met zowel dames als herenpasvormen. De modellen gaan van stretch representatief tot meer naar workwear met functionele zakken aan de zijkant. Ook is er een speciale repreve lijn. Deze broeken zijn deels geproduceerd met gerecyclede materialen zoals petflessen. Sinds oktober 2021 is er een samenwerking met Unicef. New Star ondersteund verschillende projecten van Unicef wil ook in de toekomst zich verder ontwikkelen in het gebruik van gerecyclede materialen zoals petflessen en biologisch katoen.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route