Mascot Workwear

MASCOT WORKWEAR is een Deense leverancier van werkkleding en werkschoenen.

Tested to Work is de slogan van MASCOT en dat is niet voor niets. Alles wordt altijd uitgebreid getest voordat het de productie in gaat. De ambities van Mascot zijn groot en hoge kwaliteit is van uiterst belang. De belangrijkste onderdelen uit hun strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles die ze uitvoeren op al hun methoden, producten en leveranciers onderworpen aan worden.

Mascot heeft de visie om de beste werkkleding en veiligheidsschoenen te ontwikkelen en het zelf te produceren. Deze productie gebeurd is hun eigen fabrieken in Vietnam in Laos. Het gaat MASCOT WORKWEAR NIET om de goedkoopste, maar wel om de BESTE werkkleding en werkschoenen te produceren en dit op de markt te brengen. MASCOT neemt haar verantwoordelijkheid voor ethiek, maatschappij en milieu. Als wereldwijd textielbedrijf vindt MASCOT dat het een grote verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van mens en milieu, zowel op de productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen en die verantwoordelijkheid nemen ze ook. Daarom hebben ze meer dan 10 jaar geleden eigen productielocaties opgezet in Vietnam en later ook in Laos waar ze respectvolle en veilige arbeidsplaatsen bieden aan ruim 2400 medewerkers. De producten van MASCOT WORKWEAR zijn dan ook oplossingen. Oplossingen, niet alleen slijtvast maar ook oog voor mens en milieu. Vanuit de Verenigde Naties zijn er in 2015 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen vastgesteld waarbij van alle landen, bedrijven en organisaties wordt verwacht dat ze hieraan meewerken. MASCOT WORKWEAR werkt mee aan alle 17 duurzame ontwikkelingsdoelen op verschillende niveaus.

Bedrijfskleding van Huigenbos is MEGASTORE van MASCOT WORKWEAR. In heel Europa zijn er hier slechts 3 van. Dit houdt in dat wij het complete assortiment van MASCOT WORKWEAR verkopen. Dit is opgedeeld in verschillende collecties:
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route