Dat past altijd!

1.200 m2 beleving

Dat past altijd!

1.200 m2 beleving

Dat past altijd!

1.200 m2 beleving

Dat past altijd!

1.200 m2 beleving

Werkschoenen / Veiligheidsschoenen

In onze showroom van ruim 1200m2 hebben wij een groot aanbod aan veiligheidsschoenen of werkschoenen. We hebben altijd minimaal 120 paar verschillende veiligheidsschoenen, werkschoenen of laarzen op voorraad staan in zowel dames en als herenmodellen

Read more

Otoplastieken

Bedrijfskleding van Huigenbos levert aangemeten gehoorbescherming op maat. Wij doen dat samen met Pluggerz. Als Pluggerz-dealer meten wij gehoorbeschermers aan die geschikt zijn voor mensen die vaak of voor een langere tijd gehoorbescherming dragen. Aangemeten gehoorbescherming beschermt u en uw medewerkers tegen gehoorschade. Gehoorschade is schade die onomkeerbaar is en vaak sluipend ontstaat. Het is beroepsziekte no.1 in Nederland. Elk jaar lopen tussen de 2.000 en 3.000 mensen tijdens hun werk gehoorschade op.

Read more

Zorgjasjes

De zorgjas is leverbaar in de maatvoering voor zorgjas dames of zorgjas heren. De kleuren en modellen sluiten precies op elkaar aan zodat er eenheid in de zorgjasjes is. In veel van de zorg tunieken is gebruik gemaakt van duurzame, verantwoorde materialen zoals Tencel. Alle stoffen die worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. De gehele collectie is speciaal ontworpen voor een veeleisende werkomgeving van de zorg en andere medische beroepen. Naast de modieuze pasvorm die veel draagcomfort geeft is er rekening gehouden dat er voldoende zakken zijn om spullen mee te nemen zoals een telefoon en medische instrumenten. In veel van de zorgjasjes zit een A-MOVE. De A-MOVE zorgt ervoor dat u uw rug en armen vrij kunt bewegen, zelfs bij zware inspanningen. Ook geeft de A-MOVE extra ventilatie waardoor u minder zweet.

Read more

Industrie

Ons assortiment voor de industrie hebben samengesteld met onze leverancier Mascot Workwear en Tricorp Workwear. De kleding is ontwikkeld met wasserijen maar met een optimaal comfort voor de drager. Het ontwikkelen en samenstellen van het assortiment is dan ook gedaan in nauwe samenwerking met industriële wasserijen en grote industriële eindgebruikers. Bij de ontwikkeling is er rekening gehouden met image en de uitstraling van de kleding. Zo er is bijvoorbeeld geen klittenband gebruikt, zijn knopen eenvoudig zelf te vervangen of heeft het product een verborgen drukknoop waarmee beschadigingen worden voorkomen. Doordat het assortiment zo uitgebreid is, is het te gebruiken voor zowel de productiemedewerker, magazijnmedewerker, als chauffeurs en voldoet het aan de individuele behoeften.

Read more

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Flexibel

Betrouwbaar

Toegankelijk

Kledingbeheersysteem
 

Het kleding beheer systeem (KBS) ontzorgt en vereenvoudigt het bestelproces van kleding voor u en uw personeel. Het KBS biedt een persoonlijke omgeving waarin u en/of uw medewerkers eenvoudig bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en schoenen kunnen bestellen. Het kleding beheer systeem voorziet de klant en drager van alle informatie die hij wenst. Er kan op verschillende niveaus ingelogd, gecontroleerd en besteld worden. Het kleding beheer systeem is gebaseerd op een uitgebreide procedure van budgetteren, bestellen, goedkeuren, beoordelen door de leverancier, produceren, uitleveren en rapporteren. Hierdoor is alle informatie digitaal en centraal beschikbaar.

Meer informatie
#

Studio Anneloes

New Star

Digel

Atelier Noterman

Olymp

Mascot Workwear

Tricorp workwear

Santino

Alsico

ChaudDevant

J. Harvest & Frost

Printer Prime

Grisport

Sixton Peak

Pluggerz

Wock

Cutter & Buck

Craft

Proteye

POCO

Greiff

Redbrick

Craft

Clique