Veiligheidsbrillen

Binnen ons pbm assortiment kunnen wij ook veiligheidsbrillen op sterkte en computerbrillen op sterkte leveren. Wij doen dit in samenwerking met Proteye. Samen met hen komen wij bij u op locatie om te kijken wat bij u passend is en welke bril u nodig heeft. Na dit advies kunt u met het ingevulde formulier naar een van de 730 opticiens (landelijke dekking in NL en BE). In overleg is het zelf mogelijk dat een opticien op locatie komt om de sterkte op te nemen.

Proteye is fabrikant en ontwikkeld haar eigen veiligheidsbrillen. De werkbrillen die zij produceren worden op voorschrift gemaakt, zoals veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en perslucht maskerbrillen.  Daarnaast produceert Proteye enkele speciale consumenten producten;  duikglazen en zwembrillen op sterkte volgens voorschrift en sportbrillen voor squash en sporten met hogere risico’s op oogletsel.

 

De veiligheidsbrillen worden geproduceerd met diverse lenstypen, enkelvoudig, bifocaal en progressieve (multifocale) uitvoeringen.  Deze worden uitgevoerd in de verschillende materialen CR 39 (gewoon kunststof), thermisch gehard mineraal en ProLite.  ProLite is licht, dun erg sterk en heeft naast een hoog impact een goede chemische weerstand.

De veiligheidsbrillen uitgevoerd in CR 39 en in gehard mineraal zijn allen gecertificeerd naar 2016/425 met EN 166 en EN 172 en vallen in klasse 1S.  De veiligheidsbrillen uitgevoerd in ProLite materiaal zijn gecertificeerd met EN 166 en EN 172  vallen in klasse 1F.

De gecertificeerde veiligheidszonnebrillen en zelfs meekleurende veiligheidsbrillen zijn gecertificeerd met EN 172.

 

Door een grote eigen voorraad enkelvoudige glazen kunnen we deze brillen meestal binnen 3 dagen bij de dealer opticien bezorgen.  De recept bifocale en progressieve uitvoeringen hebben een levertijd van ca. 10 dagen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@huigenbosbedrijfskleding.nl. Liever direct contact met een van onze collega's? Bel ons 0318-641443.

 

Offerte aanvragen Kom bij ons langs 0318 641443 Stuur ons een mail
Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route