Clique

Het merk Clique heeft de perfecte combinatie tussen werkkleding en promotiekleding. Comfortabele kleding wat is opgebouwd uit een groot, vast assortiment met frisse, nieuwe items die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen in de markt. Het complete assortiment is leverbaar voor zowel dames, heren als kinderen en is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar. Door de ruime maatboog is het uitermate geschikt om ingezet te worden zonder beperkingen. In combinatie met het beschikbare kleurenpalet is het voor iedere bedrijfsidentiteit in te zetten en garandeert een éénzelfde uitstraling. Het merk Clique heeft het assortiment opgedeeld in 3 categorieën ; Clique Basic, Clique Classic en Clique Premium. Elke categorie heeft zijn eigen combinatie van prijs en kwaliteit met een eigen uitstraling. Daardoor is het voor elk doeleinde te gebruiken.

 

 

Clique Basic

Het assortiment van Clique Basic bestaat uit 18 verschillende artikelen, waarvan er 6 artikelen ook voor kinderen zijn, die leverbaar zijn tot 28 kleuren. Als u kiest voor Clique basic dan ontvang je een artikel, geschikt voor alledaags gebruik. De materialen die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit en hebben een prima afwerking. Het prijsniveau is midden-laag en sluiten goed aan bij het Clique Basic assortiment. Door de vele kleuren is er voor elke gelegenheid een geschikt item te vinden binnen de Clique basic collectie.

 

Clique Classic

De Clique Classic collectie ligt een stapje hoger in kwaliteit en pasvorm als je opzoek bent naar net iets meer dan de Clique Basic collectie. De artikelen hebben een mooie pasvorm, goede kwaliteit en uiteraard is er ook weer een groot kleurenpalet beschikbaar met een ruime maatboog.  Het prijsniveau van het Clique Classic assortiment is midden-midden geprijsd in verhouding tot Clique Basic en Clique Premium.

 

Clique Premium

Als u opzoekt bent naar een luxere uitstraling dan is de Clique Premium collectie precies wat u zoekt. Het bestaat uit hoge kwaliteits-artikelen met mooie decoratieve details en voorbehandelde materialen met een prachtige, gedetailleerde afwerking. In de Clique Premium collectie is gebruikt gemaakt van een zwaardere kwaliteit wat opvalt door de combinatie van een mooie mix aan materialen. Het prijsniveau ligt iets hoger dan gemiddeld, maar met het Clique Premium assortiment kun je het beste uw kleding en huisstijl halen.  

 

 

Voor direct vakkundig advies kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de bedrijfskleding van Bedrijfskleding van Huigenbos? Heeft u een speciale maatwerk wens? Of heeft direct een vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00


0318 641443 info@huigenbosbedrijfskleding.nl Plan route