Kleding voor uw promotie-team of als promotieartikel

Promotie kleding is tweeledig: het is casual kleding om uw promotieteam in te kleden, bijvoorbeeld op beurzen en braderieën. Ook deze casual kleding mag en moet passen bij uw bedrijf en de uitstraling hebben die u wenst. Onze kleding is van hoge kwaliteit, net zoals al onze andere kleding.

Promotiekleding bestaat ook uit kleding en accessoires die u gebruikt als promotie, als weggevers. U kunt hierbij denken aan petten, T-shirts, sjaals, bodywarmers, maar ook schorten, mutsen, eigenlijk aan onze hele collectie. Wij bedrukken of borduren uw promotiemateriaal met uw logo en/of spreuk, geheel in uw eigen stijl.

Promotiekleding via Van Huigenbos

Clique

De werkkleding van Clique is, mede door de hoge kwaliteit en het stijlvolle design, een bekend kledingmerk binnen Europa. Bekijk bijvoorbeeld de werkshirts of de softshell jacks van Clique en kies het product dat bij jouw past.

Lemon & Soda

Het assortiment van Lemon & Soda staat bekend om haar vele moderne kleuren. Dit keert dan ook terug in alle kledinglijnen van Lemon & Soda. Het is ook het kleurgebruik wat Outfit erg aanspreekt in de samenwerking met Lemon & Soda

Santino

Elke situatie stelt andere eisen aan de kleding die je draagt. Soms moet het heel stoer zijn, op andere momenten juist stijlvol. Voor sommige kledingstukken is een lange levensduur van belang, andere worden slechts een enkele keer gebruikt.