Passende bedrijfskleding voor iedere sector

Kleding maakt de man en dat geldt zeker ook voor bedrijfskleding. In welke sector u ook werkzaam bent, wij hebben voor u de passende kleding. Daarom ook is onze collectie online en in onze bedrijfskleding winkel, zo groot en gevarieerd. Wij leveren onder meer bedrijfskleding voor de bouwwereld, de horeca, zorginstellingen, detailhandelsbedrijven, fabrieken en garages. Maar ook voor het zangkoor of voor een sportclub.

Werkkleding

Werkkleding voor de bouw

Teamkleding

Teamkleding via Van Huigenbos

Promotiekleding

Promotiekleding

Pakken & kostuums

pakken en kostuums

Duurzame kleding

De echte onvervalste bedrijfskleding specialist

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de echte specialist van bedrijfskleding voor alle sectoren. Wij leveren de beste maatoplossingen voor vele sectoren en zijn specialisten op het gebied van werkkleding voor de zorg, horeca en de bouw. Wij leveren promotiekleding die ingezet kan worden op beurzen en braderieën en leveren tevens alle accessoires om de afkleding van uw personeel helemaal compleet te maken. Tevens verzorgen wij de bedrukking van uw bedrijfskleding.

Bedrijfskleding voor vele branches en vakgebieden

Wij leveren bedrijfskleding voor verschillende sectoren waarbij voor elke sector de meest geschikte oplossingen worden gebruikt. Denk daarbij aan de materialen maar ook de bewegingsvrijheid van de kleding speelt daarbij een rol. Wij zijn specialisten in kleding voor de horeca, de bouw en de zorg sector maar ook andere sectoren behoren tot ons werkterrein.

Ook voor schoeisel

Wij leveren graag een zo compleet mogelijk pakket bedrijfskleding aan. En dat betekent dat wij vinden dat uw medewerkers ook stevig in de schoenen moeten staan. Daarom leveren wij ook voor elke sector speciale schoenen die volledig afgestemd zijn op de functies van uw medewerkers. Met een compleet bedrijfskleding pakket van ons verzekerd u zichzelf ervan dat alles geregeld is zodat uw medewerkers hun werk optimaal kunnen doen.

Wij leveren bedrijfskleding onder andere in:

Neem contact op voor een voorstel

Zoekt u bedrijfskleding voor uw medewerkers en wilt u alleen de allerbeste oplossingen die goed uitgedacht zijn? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de kleding krijgen die perfect past bij uw bedrijf en garanderen u dat u echte top kwaliteit krijgt. Al vele klanten in Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Amsterdam, Amstelveen, Ede, Wageningen, Zaandam, Hoofddorp, Amersfoort, Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld en Haarlem hebben reeds onze kwaliteit leren kennen. Sluit u aan bij al die tevreden klanten met werkkleding door ons geleverd.

Vul het formulier hieronder in.

Of bezoek onze bedrijfskleding winkel in Ede

Loop gerust binnen en wij voorzien u graag van een persoonlijke advies. Zie hier alle gegevens omtrent onze winkel.