Werkkleding op maat voor elke sector

Bent u als bedrijf op zoek naar een oplossing voor de kleding van uw werknemers omdat u meer uniformiteit wilt kweken? Of hebben uw werknemers speciale werkkleding nodig die te maken hebben met de sector van uw bedrijf? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos voor de beste werkkleding op maat voor uw bedrijf. Wij leveren aan vrijwel elke sector zoals de zorg, horeca en de bouw en hebben al vele bedrijven in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Veenendaal, Wageningen, Ede, Amersfoort, Apeldoorn, Haarlem, Hoofddorp, Arnhem, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen en Barneveld laten zien wat wij allemaal kunnen.

De echte onvervalste werkkleding specialist

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de echte specialist van bedrijfskleding voor alle sectoren. Wij leveren de beste maatoplossingen voor vele sectoren en zijn specialisten op het gebied van werkkleding voor de zorg, horeca en de bouw. Wij leveren promotiekleding die ingezet kan worden op beurzen en braderie├źn en leveren tevens alle accessoires om de afkleding van uw personeel helemaal compleet te maken. Tevens verzorgen wij de bedrukking van uw bedrijfskleding.

Werkkleding voor vele sectoren

Wij leveren bedrijfskleding voor verschillende sectoren waarbij voor elke sector de meest geschikte oplossingen worden gebruikt. Denk daarbij aan de materialen maar ook de bewegingsvrijheid van de kleding speelt daarbij een rol. Wij zijn specialisten in kleding voor de horeca, de bouw en de zorg sector maar ook andere sectoren behoren tot ons werkterrein.

Bedrijfskleding

Ook voor schoeisel

Wij leveren graag een zo compleet mogelijk pakket bedrijfskleding aan. En dat betekent dat wij vinden dat uw medewerkers ook stevig in de schoenen moeten staan. Daarom leveren wij ook voor elke sector speciale schoenen die volledig afgestemd zijn op de functies van uw medewerkers. Met een compleet bedrijfskleding pakket van ons verzekerd u zichzelf ervan dat alles geregeld is zodat uw medewerkers hun werk optimaal kunnen doen.

Neem contact op voor een voorstel

Zoekt u bedrijfskleding voor uw medewerkers en wilt u alleen de allerbeste oplossingen die goed uitgedacht zijn? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de kleding krijgen die perfect past bij uw bedrijf en garanderen u dat u echte top kwaliteit krijgt. Al vele klanten in Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Amsterdam, Amstelveen, Ede, Wageningen, Zaandam, Hoofddorp, Amersfoort, Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld en Haarlem hebben reeds onze kwaliteit leren kennen. Sluit u aan bij al die tevreden klanten met werkkleding door ons geleverd.