Hoge kwaliteit werkkleding voor in de bouw

Uw bouwvakkers netjes op de steigers met bouwkleding

Heeft u een bouwbedrijf en zoekt u bedrijfskleding voor de bouw zodat uw bouwvakkers er netjes bijlopen en comfortabel hun werk kunnen doen? Dan bent u bij Bedrijfskleding Van Huigenbos aan het goede adres. Wij leveren de beste werkkleding voor uw medewerkers en garanderen u dat ze het hele jaar veilig en comfortabel hun werk kunnen doen. Wij leveren naast de kleding ook veiligheidsschoenen voor bouwvakkers. Wij leveren reeds in Noord-Holland, Haarlem, Amersfoort, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Amsterdam, Ede, Barneveld, Arnhem, Amstelveen en Apeldoorn.

De werkkleding experts

Bedrijfskleding Van Huigenbos is niet de eerste de beste in werkkleding. Wij zijn in de jaren dat wij nu actief zijn uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat haar sporen meer dan verdiend heeft in het verzorgen van bedrijfskleding. Wij verzorgen kleding voor de horeca, de bouw, de zorg en nog meer. Wij verzorgen tevens promotiekleding en bedrukken werkkleding met logo’s en reclameboodschappen. Tevens zijn wij specialist in het leveren van speciale werkschoenen en accessoires. U kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het artikel dat u nodig heeft om uw personeel mee aan te kleden.

Comfortabel werken in onze kleding

U wilt niet dat uw metselaar in een harnas zijn muur staat te metselen. Maar uw wilt ook dat de metselaar veilig zijn werk kan doen zonder letsel op te lopen. Wij hebben bedrijfskleding voor de bouw die een goede bescherming aanbiedt aan de drager. Onze werkkleding kan tegen een stootje maar is tevens comfortabel tijdens het dragen. Met bedrijfskleding van ons kan de bouwvakker zijn werk goed doen zonder al te veel risico’s te lopen.

Bedrijfskleding bouw

Ook voor veiligheidsschoenen

Wij leveren niet alleen de bedrijfskleding voor de bouw maar ook de schoenen. Wij leveren speciale veiligheidsschoenen die tegen een stootje kunnen en daarbij ook nog goed te dragen zijn. Met deze schoenen bent u er in de bouw zeker van dat er geen spijker doorheen komt. Wij leveren ook veel accessoires zoals gehoor en gezichtsbeschermers.

Neem contact op voor meer info

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor de bouw? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij leveren u de kleding voor uw bouw bedrijf waar u mee uit de voeten kunt en garanderen u top klasse met een grote duurzaamheid. Wij hebben reeds vele bouw bedrijven onze kleding geleverd in Barneveld, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Amersfoort, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Amsterdam, Arnhem, Amstelveen en Hoofddorp.

Geïnteresseerd? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.