Maximale veiligheid op de werkvloer

Heeft u een bedrijf waarbij uw werknemers risico lopen tijdens hun werkzaamheden? Dan heeft u veiligheidskleding nodig. Bedrijfskleding Van Huigenbos levert vrijwel alle denkbare kleding artikelen om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Wij leveren zowel veiligheidskleding als de accessoires om de veiligheid te waarborgen en beschikken tevens ook veiligheidsschoenen. Wij zijn vooral actief in Apeldoorn, Ede, Arnhem, Wageningen, Veenendaal, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Barneveld, Zaandam en Hoofddorp en in de provincies Noord-Holland en Gelderland.

De bedrijfskleding specialist

Bedrijfskleding Van Huigenbos is leverancier van vrijwel elk denkbaar artikel dat te maken heeft met bedrijfskleding. Het kan ons niet gek genoeg zijn of we hebben het. Wij hebben naast beroepskleding voor de horeca, de bouw, de zorgsector en andere sectoren ook schoenen en vele accessoires in ons assortiment zoals veiligheidskapjes, handschoenen en speciale werktenues die maximale veiligheid garanderen. De veiligheidskleding die wij leveren voldoet aan de strengste normen en garanderen daarbij ook een groot draag comfort.

Veiligheidskleding

Speciale werkkleding voor maximale veiligheid

Wij hebben speciale kleding die bedoeld zijn om maximale veiligheid te garanderen. Wij leveren broeken en jassen die tegen een stootje kunnen en opties hebben om meer bescherming te bieden maar wij leveren ook speciale veiligheidskleding voor beroepen waarbij men in aanraking komt met schadelijke stoffen.

Speciale schoenen voor meer veiligheid

Wij leveren naast veiligheidskleding ook speciale veiligheidsschoenen. Onze schoenen zijn zeer comfortabel en waarborgen maximale veiligheid voor werknemers in de bouw en andere sectoren waarbij er gewerkt wordt met zware materialen die schade kunnen veroorzaken aan de voeten.

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Het blijft bij ons niet alleen bij de veiligheidskleding zelf. Ook aan de accessoires hebben wij gedacht. Wij leveren ook helmen, gezichtsbeschermers, oogbeschermers, laskappen en valbescherming artikelen voor werknemers die de ladder op moeten of op grote hoogte moeten werken. Wij kunnen u tevens van een deskundig advies voor veiligheidskleding voorzien omdat het niet altijd bekend is bij vele bedrijven welke gevaren er op de loer liggen en welke oplossingen voorhanden zijn om die gevaren op te vangen.

Veiligheidskleding

Neem contact op voor een gratis advies

Wilt u meer weten over veiligheidskleding? Neem dan contact met ons op voor meer info. Of struin verder op onze site om erachter te komen wat wij allemaal kunnen leveren. Wij werken vnl. in Ede, Wageningen, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Veenendaal, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Barneveld, Noord-Holland en Gelderland maar uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn in elke ander plaats in Nederland.