De beste promotiekleding

Bent u op zoek naar promotiekleding om uw medewerkers goed mee voor de dag te laten komen op beurzen, braderieën en andere promotiedagen? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij hebben een ruim assortiment bedrijfskleding dat zowel ingezet kan worden als promotiekleding voor uw medewerkers en als promotiemiddel om weg te geven aan uw potentiële klanten. Wij leveren o.a. in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Gelderland en de gemeentes Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Ede, Wageningen, Veenendaal, Arnhem, Amersfoort, Barneveld en Apeldoorn. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

De bedrijfskleding specialist

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de specialist op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. Wij leveren vrijwel alle soorten kleding voor bedrijven zoals werkkleding, horeca kleding, schoenen, T-shirt, petjes en nog veel meer. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit waarbij vooral de materialen per sector optimaal zijn afgestemd op de aard van de werkzaamheden.

Promotie maken met behulp van kleding

Uw medewerkers komen beslist een stuk professioneler over wanneer u ze steekt in een puik stukje promotiekleding van ons. De herkenbaarheid van de medewerkers op een stand op een beurs zal met promotiekleding een stuk hoger zijn. En niet alleen omdat het beter uit de verf komt. Uw medewerkers zijn nl. ook nog steeds herkenbaar wanneer ze niet op de stand zijn en even rondlopen op de beurs of plaatsnemen in het restaurant. Met promotiekleding zijn uw medewerkers altijd het visitekaartje van uw bedrijf.

Geef uw kleding weg aan klanten

Bij promotiekleding moet u niet alleen denken aan kleding met uw bedrijfslogo erop dat gedragen wordt door uw medewerkers. U kunt de kleding met uw bedrijfslogo ook weggeven aan uw potentiële klanten. Denk aan T-shirts, sjaals, petten en mutsen. Wat dacht u van een schort met uw promotie erop dat u weg kunt geven op een beurs. Menig huisvrouw zal het schort graag van u aannemen en uw bedrijf wordt elke avond in de keuken bij uw potentiële klant onder de aandacht gebracht. Een betere manier om uw bedrijf dagelijks onder de aandacht te brengen is er niet.

Neem contact op voor een voorstel

Zoekt u promotiekleding voor een beurs? Neem dan contact op met ons. Wij leveren de kleding aan u waar uw medewerkers mee voor de dag kunnen komen. Wij leveren in Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Veenendaal, Wageningen, Noord-Holland, Amersfoort, Gelderland, Barneveld, Ede, Hoofddorp, Amstelveen, Arnhem, Zaandam en Apeldoorn.