Duurzaam & innovatief

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een grote rol binnen veel ondernemingen. Wij begrijpen dit maar al te goed en hopen ook een bijdrage te doen aan milieubewust ondernemen. Huigenbos levert duurzame werkkleding door gebruik te maken van bio katoen of gerecycled materiaal. Hierbij worden hedendaagse technieken toegepast. Circulair ondernemen wordt op die wijze op verschillende manieren gestimuleerd.

Totaal leverancier

Huigenbos heeft een breed assortiment bedrijfskleding. Wij leveren werkkleding op maat voor elke sector. Wij vinden het belangrijk dat wij u een uitgebreide keuze kunnen bieden. Met een uitgebreid aanbod aan merken is uw werkkleding probleem zo opgelost. Ook voor persoonlijke bescherming kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u voorzien van specialistische kennis op het gebied van veiligheid. Om een zo compleet mogelijk pakket bedrijfskleding te kunnen bieden, levert Huigenbos naast bedrijfskleding ook werkschoenen. Huigenbos begrijpt dat uw medewerkers zich goed moeten voelen in hun bedrijfskleding. Dit is namelijk bevordelijk voor werkprestaties en voor uw rendement. Wij leveren daarom goed uitgedachte werkkleding. Tevens regelen wij de bedrukking van uw bedrijfskleding.

Veilig en betrouwbaar

Het vertrouwen van onze klanten is voor Huigenbos cruciaal. Wij doen er daarom alles aan om dit vertrouwen te vergroten. De bescherming van persoonsgegevens is hier een onderdeel van. Wij werken daarom samen met vaste ICT partners. Open en eerlijke communicatie is daarnaast ontzettend belangrijk.

Wij nemen graag al uw zorgen op het gebied van bedrijfskleding uit handen. Uiteindelijk vinden wij voor elk werkkleding probleem de juiste oplossing. Huigenbos levert specialistisch advies op maat en wij denken graag met u mee. Mist u uniformiteit binnen uw werkkleding? Of is er speciale bedrijfskleding nodig voor uw sector? Neem contact met ons op zodat uw werknemers weer optimaal aan de slag kunnen gaan.