Over ons

20141
20142
20143
20144
20145
2
01

Over ons bedrijf

Bedrijfskleding Van Huigenbos vindt u in Ede, centraal in het land.

Het is een verrassend bedrijf, met de sfeer van een prettige winkel met een uitgebreide collectie bedrijfskleding, een uitgekiende en ruime keus in veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, dat wil zeggen dat wij er echt voor u zijn. U kunt bij ons altijd terecht tijdens openingsuren, zonder afspraak, net zoals in een gewone winkel.

Wij komen ook naar u toe, om van alle medewerkers de maat te nemen. Vervolgens maken wij voor iedereen een persoonlijk pakket met bedrijfskleding.

Onderdeel van onze service is de zorg voor de bedrijfskleding: wij vermaken en herstellen, want om een losse naad hoeft de kleding niet vervangen te worden.

Onze voordelen

Bedrijfskleding op maat 100%
Ook voor reparaties 100%
Vakkundig & deskundig 100%
Groot assortiment 100%
Servicegericht 100%
Bekijk ons assortiment

Onze service

Service, dat is voor Bedrijfskleding Van Huigenbos een uitgemaakte zaak. Wij behandelen u zoals we zelf behandeld willen worden, waarbij u profiteert van onze vakkennis op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

over ons

Neem contact op

Vanuit Ede in Gelderland verzorgen wij al uw unieke bedrijfskleding. Ook in andere steden kunnen wij u goed van dienst zijn. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld, Ede, Wageningen, Amersfoort, Veenendaal, Noord-Holland, Amstelveen, Hoofddorp, Utrecht, Gelderland, Haarlem, Zaandam en de rest van Nederland. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag.

Bedrijfsfilm over ons Bedrijfskleding Van Huigenbos