Alle bedrijfskleding voor in de zorg: jassen, tunieken, schoenen en meer

De beste werkkleding voor de zorgsector

Bent u als zorginstelling op zoek naar bedrijfskleding voor de verzorging? Dan bent u bij Bedrijfskleding Van Huigenbos aan het goede adres. Wij zijn de expert op het gebied van werkkleding voor de zorgsector en garanderen u top kwaliteit voor de beste prijs. Wij hebben al vele zorginstellingen onze producten geleverd zoals in Apeldoorn, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Amersfoort, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Arnhem, Amstelveen en Hoofddorp.

De expert voor zorgkleding

Wij zijn de landelijke expert op het gebied van bedrijfskleding voor in de zorg. Wij hebben een ruime ervaring in het aankleden van zorgpersoneel en wij weten aan welke voorwaarden de kleding moet voldoen. Wij leveren tevens het schoeisel die gebruikt wordt in de verzorging zoals instappers en Zweedse klompen en leveren tevens accessoires die gangbaar zijn in de verzorging.

Bedrijfskleding verzorging

Werkkleding voor de zorgsector moet natuurlijk ook functioneel zijn. Onze bedrijfskleding voorziet in de basisfunctionaliteiten die men mag verwachten van kleding voor de verzorging.

Bedrijfskleding verzorging

Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om attributen in mee te nemen in de zakken. Tevens zijn onze ontwerpen bijzonder wat ergonomie betreft zodat er maximaal bewegingsvrijheid gewaarborgd kan worden.

Een verpleegster kan er ook leuk bij lopen

Wij vinden dat bedrijfskleding voor de verzorging niet saai hoeft te zijn. Het mag er best leuk uitzien. Daarom bieden wij werkkleding aan voor de zorg die er ook best leuk uitziet. We doen dat door subtiele accenten te leggen op de details waarbij we kleuren gebruiken om er een mooier resultaat van te maken.

Ook voor het schoeisel

Wij leveren niet alleen de werkkleding voor de zorgsector maar ook de schoenen. Wij leveren diverse modellen die populair zijn in de zorg zoals de bekende Zweedse klompen. Tevens leveren wij accessoires die gebruikt worden in de verzorging zoals mutsen en kapjes. Bij ons zult u niet snel misgrijpen in ons assortiment wanneer u werkkleding en toebehoren zoekt voor uw zorginstelling.

Neem contact op voor een afspraak

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor de verzorging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij geven u met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor de bedrijfskleding van uw zorginstelling. Sluit u aan bij de zorginstellingen uit Wageningen, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Amsterdam, Veenendaal, Amersfoort, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Arnhem, Amstelveen en Utrecht die onze kracht al reeds ontdekt hebben.

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.