Uw medewerkers in veilige schoenen

Veiligheid is een groot goed in Nederland. De overheid maakt er dan ook serieus werk van dat werknemers hun werk veilig kunnen doen. Eén van die aspecten zijn de schoenen van werknemers. Bedrijfskleding Van Huigenbos levert speciale werkschoenen de meer veiligheid waarborgen voor werknemers die werkzaamheden verrichten waarbij letsel kan optreden aan de voeten. Wij leveren de beste werkschoenen die er ook nog eens modieus uitzien. Wij zijn actief in Amsterdam, Zaandam, Apeldoorn, Haarlem, Wageningen, Amersfoort, Veenendaal, Arnhem, Hoofddorp, Amstelveen, Ede, Barneveld, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.

De specialist in werkkleding en schoenen

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de expert op het gebied van werkkleding en werkschoenen. Wij hebben een enorm assortiment kleding en schoenen voor bedrijven zoals horeca kleding, kleding speciaal voor de bouw, sportkleding, promotiekleding, kleding voor de zorgsector en nog meer. Wij leveren uitsluitend top klasse waarbij de kleding speciaal is afgestemd op het beroep waarvoor het bestemd is. Een ober die een glas rode wijn morst over zijn tenue staat met onze kleding niet meteen voor schut omdat wij materialen gebruiken die makkelijk schoon te krijgen zijn en tegen een stootje kunnen.

Veiligheid is onze maatstaf

Werkschoenen worden vooral aangeschaft in beroepsgroepen vanwege de veiligheid. Wij leveren werkschoenen waar wel heel wat mee moet gebeuren alvorens er letsel kan optreden aan de voeten van de drager. De neuzen en zolen zijn op verschillende manieren voorzien van materialen die niet tegen één stootje kunnen maar tegen meer stootjes. Daarbij leveren wij alleen schoenen die duurzaamheid waarborgen.

Werkschoenen

Veiligheidsschoenen hoeven niet lelijk te zijn

De tijden dat werkschoenen afgedaan konden worden als schuiten zijn voorbij. Want ook een veiligheidsschoen kan er wel degelijk leuk en representatief uitzien. Bedenkt u maar eens dat een kantoormedewerker van een fabriek ook gevaar loopt wanneer deze de fabriekshal binnengaat. Daarom hebben wij werkschoenen die de kantoormedewerkers de hele dag kunnen dragen en representatief genoeg zijn om een klant op het kantoor te ontvangen.

Welke schoenen leveren wij

Wij leveren een uitgebreid assortiment werkschoenen voor ieder beroep. Wij leveren gewone veterschoenen die er leuk uitzien, veiligheidsschoenen met stalen neuzen en zolen, instappers voor de zorgsector, klompen en laarzen.

Wij leveren de merken:

  • Puma
  • Albatros
  • Redbrick
  • Gevavi
  • Elten
  • Quick

werkschoen

Neem contact op voor meer info

Zoekt u werkschoenen voor uw personeel? Neem dan contact op met ons voor meer info. Of blader op onze website in het assortiment om de werkschoen van uw keuze te vinden. Wij zijn vooral actief in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Wageningen, Ede, Barneveld, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Zaandam en Veenendaal.