Uw medewerkers in de zorg netjes verzorgd

Bent u als zorginstelling op zoek naar een betrouwbare leverancier van kleding die speciaal is afgestemd op de zorgsector? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij leveren werkkleding voor de zorg die speciaal is afgestemd op de verschillende functies. Wij zijn vooral actief in de regio’s van Zaandam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Ede, Apeldoorn, Wageningen, Amersfoort, Arnhem, Barneveld, Amsterdam, Veenendaal, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht wanneer uw zorg instelling buiten deze gebieden gevestigd is.

De specialist in zorgkleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is al jarenlang de expert op het gebied van werkkleding voor de zorg. Wij weten waar kleding aan moet voldoen om het geschikt te maken voor verpleegsters en artsen en gebruiken daarom alleen het beste van het beste om er zeker van te zijn dat uw medewerkers in uw instelling het comfort krijgen waarmee ze hun werk kunnen doen. Wij leveren naast de kleding ook het schoeisel voor de zorgsector.

Werkkleding zorg

Naast functioneel ook representatief

Werkkleding voor de zorg moet natuurlijk in de eerste plaats functioneel zijn. De werkkleding moet voorzien zijn van voldoende mogelijkheden om de noodzakelijke middelen in te bewaren zoals een stethoscoop en een thermometer. Hierin voorziet onze zorgkleding dan ook. Maar uw verpleegsters en artsen willen ook graag goed voor de dag komen. En daar hebben we ook aan gedacht. Al blijft wit de kleur die gangbaar is in de zorg, wij weten hoe je er toch wat van kunt maken om de kleding net even iets anders te maken.

Speciale opties voor meer draagcomfort

Een medewerker in de zorg moet per dag heel wat handelingen verrichten. Patiƫnten moeten worden opgetild en tijdens verzorging moeten er veel handelingen worden verricht. Daarom is onze werkkleding voor de zorgsector voorzien van opties om de bewegingsvrijheid optimaal te maken. Met onze oplossingen zit werkkleding nooit in de weg wanneer uw medewerkers handelingen moeten verrichten.

Werkkleding zorg

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u werkkleding voor de zorg? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Blader door onze website om te weten te komen wat wij allemaal kunnen leveren en bel ons gerust voor meer info. Wij zijn in heel Nederland actief en hebben al vele zorginstellingen voorzien van de mooiste en beste werkkleding. Wij leverde o.a. al reeds in Ede, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Haarlem, Arnhem, Barneveld, Gelderland, Noord-Holland en Apeldoorn.