Speciale beroepskleding voor elke sector

Heeft u een bedrijf waar u werkkleding voor nodig heeft? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij hebben werkkleding voor verschillende sectoren zoals de horeca, de bouw, de zorgsector en nog meer. Wij leveren naast kleding ook speciale schoenen voor het bedrijfsleven en accessoires die speciaal afgestemd zijn op de verschillende beroepsgroepen. Wij zijn in de provincie Gelderland actief in Arnhem, Ede, Wageningen, Barneveld en Apeldoorn. In Utrecht zijn we actief in de hoofdstad zelf en Veenendaal en Amersfoort en in Noord-Holland zijn we vooral te vinden in Hoofddorp, Zaandam, Amstelveen, Amsterdam en Haarlem. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u buiten deze regio’s actief bent.

De specialist voor beroepskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is al vele jaren de specialist op het gebied van werkkleding. Wij leveren alleen de beste materialen die speciaal zijn afgestemd op de verschillende beroepsgroepen waar wij de kleding voor bezorgen. Een tenue van een kok moet nu eenmaal aan andere voorwaarden voldoen dan een overall voor een medewerker die met chemische stoffen werkt. Wij weten voor elke beroepsgroep exact aan welke eisen de werkkleding moet voldoen en zorgen ervoor dat uw medewerkers veilig en comfortabel hun werk kunnen doen.

Beroepskleding voor verschillende sectoren

Wij leveren werkkleding voor verschillende sectoren. Wij zijn specialisten voor de horeca waarvoor we kleding leveren die speciaal afgestemd is op de eisen van de kleding van een kok en een ober. Wij verzorgen de werkkleding voor de zorgsector inclusief speciaal schoeisel en leveren kleding voor de bouwsector die tegen een stootje kan. Onze werkkleding is naast functioneel ook nog eens representatief zodat uw personeel voor de dag kan komen wanneer ze gestoken zijn in onze kleding.

Werkkleding

Ook voor schoenen en accessoires

Naast de kleding leveren wij ook alle accessoires die te maken hebben met de kleding op de werkvloer. Met onze veiligheidsschoenen bent u er zeker van dat een werknemer op de bouw geen spijker in de voet krijgt. Tevens hebben wij de beste oogbeschermers, gehoorbeschermers, handschoenen en speciale overalls in ons assortiment.

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer weten van de werkkleding die wij aanbieden? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Of blader op onze website door de verschillende producten die wij leveren. Wij zijn overal actief in Nederland maar zijn vooral te vinden in Amsterdam, Zaandam, Hoofddorp, Ede, Wageningen, Apeldoorn, Amstelveen, Haarlem, Barneveld, Amersfoort, Arnhem, Veenendaal, Utrecht, Gelderland en Noord-Holland.