Ontvang uw patiënten in nette werkkleding voor tandartsen

Niemand gaat voor zijn plezier naar de tandarts maar als het dan toch moet dan is het wel zo prettig dat de tandarts een professioneel voorkomen heeft. Bedrijfskleding Van Huigenbos levert bedrijfskleding voor de tandarts en kan ervoor zorgen dat uw kleding net even dat beetje extra uitstraalt zodat uw patiënten maximaal vertrouwen in u hebben. Daarbij garanderen wij uiteraard dat u met onze kleding maximale hygiëne kunt verkrijgen binnen uw praktijk. Wij hebben al vele tandartspraktijken onze klasse producten mogen leveren zoals in Veenendaal, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Arnhem, Amstelveen en Wageningen.

Specialisten voor zorgkleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is een echte specialist in het verzorgen van kleding voor de medische sector. Naast tandarts kleding leveren wij ook kleding voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Daarbij leveren wij ook werkkleding voor de bouw, horeca en andere sectoren. Wij hebben een enorm assortiment waarin voor vrijwel elke sector wel een geschikt product te vinden is. Wij leveren naast de kleding voor een tandarts ook verschillende accessoires en ook de schoenen voor elke sector. U kunt bij ons dus ook terecht voor de vaak gebruikte Zweedse klompen die zo vaak gebruikt worden in de zorgsector.

Uw kleding is uw visitekaartje

Als tandartspraktijk maakt u al meteen een heel andere indruk wanneer uw kleding goed verzorgd is. Wij leveren bedrijfskleding voor de tandarts die speciaal is afgestemd op uw werk. Daarbij leveren wij ook verschillende designs omdat het oog ook wat wil. U kunt bijvoorbeeld op uw kleding uw logo laten borduren of bedrukken om nog beter voor de dag te komen.

Onze kleding kan tegen een stootje

Bedrijfskleding voor de tandarts moet tegen een stootje kunnen. Want u zult normaal gesproken uw kleding elke dag vervangen. Dat betekent vaak wassen wat slijtage tot gevolg heeft. Met onze kleding kunt u ervan verzekerd zijn dat die slijtage zo minimaal mogelijk is.

Neem contact op voor een offerte

Zoekt u als tandartspraktijk naar bedrijfskleding voor een tandarts? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij garanderen u dat u van ons de bedrijfskleding krijgt waarmee u als tandarts voor de dag mee kunt komen. Voeg uzelf als tandartsenpraktijk bij al uw collega’s uit Hoofddorp, Amersfoort, Apeldoorn, Zaandam, Amsterdam, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Arnhem, Amstelveen en Haarlem die onze klasse reeds hebben mogen ervaren.