Keurig voor de dag met schoonheidsspecialiste werkkleding

Heeft u een schoonheidssalon en zoekt u voor uw personeel speciale werkkleding die ervoor kan zorgen dat uw personeel netjes maar ook vlot voor de dag komt? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij zijn de specialisten op het gebied van bedrijfskleding voor een schoonheidsspecialiste. Wij leveren de beste materialen en hebben een collectie waarmee uw schoonsheidsspecialist mee voor de dag kan komen. Wij hebben al vele schoonheidssalons in Gelderland, Wageningen, Ede, Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Barneveld, Zaandam, Amersfoort, Noord-Holland en Utrecht voorzien van werkkleding.

De echte specialist in werkkleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is niet een eendagsvlieg op het gebied van bedrijfskleding voor een schoonheidsspecialiste. Wij zijn echte expert in dit vak en halen het maximale uit de kleding waarbij comfort, gemak en top kwaliteit ons motto is. Wij leveren bedrijfskleding voor de schoonheidsspecialist waar deze zich gemakkelijk in voelt. En niet alleen dat, wij vergeten niet dat het er ook nog eens leuk uit kan zien.

Niet alleen maar een simpel pakje

Bedrijfskleding voor een schoonheidsspecialiste hoeft niet saai te zijn. We kunnen er echt meer van maken dan alleen een wit pak waar de schoonheidsspecialiste in moet werken. Wij kunnen er voor zorgen dat bedrijfskleding voor een schoonheidsspecialist er anders uitziet dan alleen dat witte tenue door er accenten in aan te leggen met subtiele kleuren om er echt iets leuks van te maken.

De beste materialen gebruikt

Een schoonheidsspecialiste kan gemakkelijk een foutje maken door wat te morsen op het werktenue. Een olievlek is zo gebeurd tijdens een behandeling. Wij gebruiken materialen voor de werkkleding van de schoonheidsspecialiste die makkelijk schoon te houden is.

Neem contact op voor een offerte

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor een schoonheidsspecialiste? Bel ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren de bedrijfskleding voor een schoonheidsspecialist die representatief is en die ervoor zorgt dat het werk comfortabel gedaan kan worden. Wij zijn actief in de regio’s Amsterdam, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Ede, Barneveld, Noord-Holland, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht, Amstelveen, Arnhem, Gelderland, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam. In al deze plaatsen hebben onze klanten al reeds ervaren dat wij het verschil kunnen maken tussen een simpel tenue en een echt leuk representatief schoonheidsspecialiste tenue waarmee u nog beter voor de dag komt.