Topklasse medische werkkleding voor alle zorg personeelsleden

Bent u als zorginstelling op zoek naar een bedrijf dat medische kleding kan leveren voor medisch personeel? Dan bent u bij Bedrijfskleding Van Huigenbos aan het juiste adres. Wij leveren werkkleding speciaal bestemd voor de zorg en garanderen top kwaliteit en functionaliteit. Wij zijn al vele jaren actief als leverancier van medische bedrijfskleding en leveren reeds onze producten aan vele zorginstellingen in Gelderland, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Arnhem, Amersfoort en Amstelveen.

De specialisten voor beroepskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is niet zomaar de eerste de beste op het gebied van beroepskleding. Naast bedrijfskleding voor medisch personeel leveren wij ook werkkleding voor de horeca, de bouw en beveiliging. Wij leveren naast de kleding ook schoeisel en accessoires die een kledingpakket voor een beroepsgroep helemaal compleet maakt. Met onze medische bedrijfskleding bent u verzekerd van topklasse voor een goede kostprijs.

Speciale medische bedrijfskleding

Medisch personeel heeft eisen voor de medische kleding die gedragen wordt. Uiteraard staat hygiëne hoog in het vaandel in de zorgsector en de kleding is daarbij een essentieel onderdeel. Medische kleding moet tegen een stootje kunnen, moet vaak en grondig gewassen kunnen worden en moet er voor het aanzicht ook vlekkeloos schoon uitzien. Onze bedrijfskleding voor medisch personeel voldoet aan die eisen. Het kan tegen een stootje en kan vaak gewassen worden zonder dat het snel slijt of kapot gaat.

Het oog mag ook wat zien

Onze bedrijfskleding voor medisch personeel ziet er niet per definitie saai uit. Met subtiele accenten kunnen wij er net ietsje meer van maken dan een saai wit pak. Uw medisch personeel kan zeker goed voor de dag komen met een tenue dat er best leuk uitziet en vriendelijkheid uit zal stralen.

Functionaliteit hoog in het vaandel

Wij vergeten uiteraard niet dat medisch personeel een tenue nodig heeft dat functioneel is. Dat hebben wij dan ook dik voor elkaar. Onze kleding zit ergonomisch uiterst vernuftig in elkaar en heeft de zakken daar zitten waar ze horen te zitten.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u nog steeds op zoek naar de beste bedrijfskleding voor medisch personeel? Doe dat niet langer en neem contact op met ons voor een geheel vrijblijvende aanbieding voor de bedrijfskleding van uw zorginstelling. Sluit u aan bij alle zorginstellingen uit Ede, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort, Noord-Holland, Amsterdam, Barneveld, Arnhem, Amstelveen en Gelderland die onze kwaliteit en service reeds ervaren hebben.

Geïnteresseerd? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.