De leverancier voor alle horeca bedrijfskleding

Iedereen die een horeca onderneming bezoekt verwacht een keurig geklede kok die zijn werk op de meest hygiënische wijze kan doen. Bedrijfskleding Van Huigenbos levert kokskleding die aan de strengste eisen voldoet voor hygiëne en die makkelijk schoon te maken is. Wij leveren naast kokskleding ook de kleding voor ander personeel in de horeca zoals kleding voor obers, hotelpersoneel en barmedewerkers. Wij zijn vooral actief in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland zoals de plaatsen Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Ede, Arnhem, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Apeldoorn en Amersfoort.

Wij leveren alle bedrijfskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is één van de grotere spelers op de markt van bedrijfskleding. Wij leveren voor vrijwel elke sector bedrijfskleding zoals de zorgsector, de bouw en andere sectoren waarbij het vereist is om speciale beroepskleding te dragen. Wij zijn ook de expert op het gebied van kleding voor de horeca. Wij weten waar kokskleding aan moet voldoen en leveren daarom alleen maar het beste dat er te krijgen is voor de kok in uw keuken.

Speciaal afgestemd op de horeca

Kleding voor de horeca is meer dan een wit jasje voor een kok en een schort voor een ober. Kokskleding moet aan bepaalde eisen voldoen om meer garantie te kweken voor hygiëne in de keuken. Dat betekent dat de kokskleding van ons makkelijk is schoon te maken zodat het niet meteen een rommeltje wordt wanneer een kok abuis even iets morst over een schort. Onze horecakleding voorziet in maatregelen die voorkomen dat een kok of een ober het werk naar behoren kan doen.

Niet alleen de witte kokskleding

Iedereen denkt bij een kok natuurlijk aan de kok in zijn witte kokskleding en een schort met blauwe blokjes erop. Dat is natuurlijk nog steeds gangbaar maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wij kunnen de kleding voor uw kok in vrijwel iedere kleur leveren inclusief het logo van uw bedrijf. Wij kunnen dat omdat wij weten dat onze kleding goed schoon te krijgen is en daarom altijd een maximale hygiëne waarborgt.
Wij leveren de merken:

  • Pocokleding
  • Chaud Devant
  • Greiff
  • Lessio

Kokskleding

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u kokskleding van de allerbeste kwaliteit? Neem dan contact met ons op of blader in ons assortiment op onze website. Wij zijn vooral actief in de provincies Gelderland Utrecht en Noord-Holland. Heeft u een horeca onderneming in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp, Barneveld, Veenendaal, Ede, Wageningen, Amersfoort, Arnhem of Apeldoorn neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Is uw bedrijf buiten deze plaatsen gevestigd dan bent u uiteraard ook van harte welkom.