Passende bedrijfskleding voor iedere sector

Kleding maakt de man en dat geldt zeker ook voor bedrijfskleding. In welke sector u ook werkzaam bent, wij hebben voor u de passende kleding. Daarom ook is onze collectie zo groot en gevarieerd. Wij leveren onder meer bedrijfskleding voor de bouwwereld, de horeca, zorginstellingen, detailhandelsbedrijven, fabrieken en garages. Maar ook voor het zangkoor of voor een sportclub.

Ons advies

Wij adviseren u graag in uw keuze voor bedrijfskleding en dat doen we met oog voor het menselijk lichaam. Wij laten u zien dat binnen een bepaalde lijn er vele variatiemogelijkheden zijn, zodat zowel de slanke als de corpulente medewerker passende en stijlvolle bedrijfskleding draagt. Ook de binnen- en de buitendienst kunnen in dezelfde lijn gekleed worden, zonder dat alles exact hetzelfde is. Wij bieden u bedrijfskleding passend bij de medewerker en bij de functie, die toch onmiddellijk herkenbaar is als behorend bij uw bedrijf.

Kleding

Van business tot sport

Het lijkt haast overbodig, maar we zeggen het toch, wij kleden iedereen binnen uw bedrijf, van automonteur tot directeur. Ook binnen de kostuumafdeling hebben wij een opvallend ruime keus.

Een bijzondere tak van Bedrijfskleding Van Huigenbos is de sportkleding: voor uw eigen sportteam of voor een team dat u sponsort. Wij kunnen zelf een ontwerp maken waarbij wij spelen met kleur en stof, zodat u met uw sportkleding op een mooie manier reclame maakt.