Met kapperskleding kom je als kapper goed voor de dag

Bent u een kapper en heeft u een kapperszaak? Vindt u het belangrijk dat alle medewerkers in de kappers er netjes en uniform bijlopen. Zoek dan bij ons op de site naar de mooiste bedrijfskleding voor de kapper. Wij zorgen ervoor dat uw kappers netjes verzorgd hun werk kunnen doen en representatief zijn. Ontvang uw klanten professioneel met een hip en netjes verzorgd tenue van Bedrijfskleding Van Huigenbos. In Amersfoort, Barneveld, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Ede, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Haarlem, Arnhem, Amstelveen en Amsterdam hebben reeds vele kappers bedrijfskleding voor kappers bij ons aangeschaft

Een allround specialist in werkkleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de landelijke specialist op het gebied van werkkleding. Wij doen nl. meer dan alleen bedrijfskleding voor de kapper leveren. Wij leveren complete kledingpakketten voor de bouw, horeca, de beveiliging sector en de zorgsector en leveren daarnaast ook nog aan vele andere bedrijven die hun personeel graag netjes voor de dag willen laten komen. Wij verzorgen tevens promotiekleding voor een beurs of braderie en hebben ook een ruim assortiment schoenen beschikbaar voor de verschillende sectoren.

Bedrijfskleding kapper

Netjes verzorgd voor de dag komen

U kunt uw vak als kapper natuurlijk ook in uw eigen kleding uitvoeren maar het staat wel zo netjes als u echt professioneel voor de dag komt. Maak het verschil ten opzichte van uw collega kapperszaken met een hippe en professionele uitstraling van uw kappers.

Veel is mogelijk bij ons

U denkt natuurlijk bij een kapper aan een schort voor uzelf als kapper maar ook aan een schort voor uw klant. Maar er is meer mogelijk voor bedrijfskleding voor kappers. Wat dacht u ervan om een leuk ontwerp te laten maken in uw eigen huisstijl. Dat is een prachtig gezicht om te zien wanneer al uw kappers in de zaak er uniform uitzien. Met bedrijfskleding voor de kapper van ons kunt u uw identiteit van uw zaak net dat beetje extra geven om uw klantenbinding nog beter te laten worden.

Bedrijfskleding kapper

Informeer voor een offerte

Wilt u uw medewerkers in uw kapperszaak in bedrijfskleding hun werk laten doen en zoekt u een bedrijf dat bedrijfskleding voor de kapper kan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.Sluit u aan bij al die kapperszaken in Amstelveen, Amsterdam, Noord-Holland, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Ede, Barneveld, Arnhem en Amersfoort die reeds hebben ervaren hoe goed onze bedrijfskleding voor kappers is.