Allround specialist in werkkleding van kappers

Bent u een kapper en heeft u een kapperszaak? Vindt u het belangrijk dat alle medewerkers in de kappers er netjes en uniform bijlopen. Zoek dan bij ons op de site naar de mooiste bedrijfskleding voor de kapper. Wij zorgen ervoor dat uw kappers netjes verzorgd hun werk kunnen doen en representatief zijn. Ontvang uw klanten professioneel met een hip en netjes verzorgd tenue van Bedrijfskleding Van Huigenbos. In Amersfoort, Barneveld, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Ede, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Haarlem, Arnhem, Amstelveen en Amsterdam hebben reeds vele kappers bedrijfskleding voor kappers bij ons aangeschaft

Ruim assortiment in bedrijfskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de landelijke specialist op het gebied van werkkleding. Wij doen nl. meer dan alleen bedrijfskleding voor de kapper leveren. Wij leveren complete kledingpakketten voor de bouw, horeca, de beveiliging sector en de zorgsector en leveren daarnaast ook nog aan vele andere bedrijven die hun personeel graag netjes voor de dag willen laten komen. Wij verzorgen tevens promotiekleding voor een beurs of braderie en hebben ook een ruim assortiment schoenen beschikbaar voor de verschillende sectoren.

Bedrijfskleding kapper

Informeer voor een offerte

Wilt u uw medewerkers in uw kapperszaak in bedrijfskleding hun werk laten doen en zoekt u een bedrijf dat kapperskleding kan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Sluit u aan bij al die kapperszaken in Amstelveen, Amsterdam, Noord-Holland, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Ede, Barneveld, Arnhem en Amersfoort die reeds hebben ervaren hoe goed onze bedrijfskleding voor kappers is.