Het visitekaartje voor uw horecagelegenheid

In de horeca is kleding van de medewerkers een subtiel onderdeel van het visitekaartje. Aan horecakleding worden speciale eisen gesteld: het moet gemakkelijk draagbaar zijn, maar het moet ook tegen een stootje kunnen. Zelfs de beste bediening kan wel eens wat morsen en dan moet de kleding snel schoon te maken zijn.

Onze horecakleding is voorzien van een speciale bewerking waardoor de kleding langer mooi en schoon blijft en een vlek gemakkelijk is weg te halen.

Wij hebben horecakleding in de stijl die bij u past: van informeel tot formeel, van gezellig tot zakelijk en in allerlei combinaties hiertussen.
We kunnen al uw medewerkers aankleden, van de keukenbrigade tot het bedienend personeel, van de schoonmaakploeg tot het directieniveau.

De merken die wij leveren:

Poco Bedrijfskleding loopt al 35 jaar voorop in de ontwikkeling van trendy en moderne horecakleding. Poco biedt een uniek concept aan de horeca. U stelt namelijk zelf uw kleding samen, iets wat past bij uw huisstijl. Dit produceren wij al vanaf 3 stuks per model.

Pocokleding

De Chaud Devant® Chef wear collectie omvat een breed scala aan chef-kleding speciaal ontworpen voor chef-koks en hun keuken teams. De collectie bestaat uit chef-kok jassen, broeken, hoeden ,sloven en schorten in vele uitvoeringen en kleuren. De collectie bevat daarnaast leuk en trendy sloven en schorten voor de dienstensector.

Chaud Devant

Al meer dan 200 jaar staat Greiff bedrijfskleding garant voor kwaliteit, stijl en op maat gemaakte oplossingen.

Meer informatie

Greiff

Lessio Alsico stelt zich tot doel om kwaliteitsvolle werkkleding te leveren aan haar klanten aan marktconforme prijzen en op een milieubewuste manier, en dit binnen een aanvaardbare termijn.

Dit alles met een strategie waar de klant centraal staat met een uitmuntende werking. Alsico heeft als doel zich te onderscheiden als “excellente” onderneming door haar zes basisverantwoordelijkheden ten volle op te nemen.

Lessio