Werkkleding voor in de horeca, van koksbuis tot nette polo

Het visitekaartje voor uw horecagelegenheid

In de horeca is kleding van de medewerkers een subtiel onderdeel van het visitekaartje. Aan horecakleding worden speciale eisen gesteld: het moet gemakkelijk draagbaar zijn, maar het moet ook tegen een stootje kunnen. Zelfs de beste bediening kan wel eens wat morsen en dan moet de kleding snel schoon te maken zijn. Onze horecakleding is voorzien van een speciale bewerking waardoor de kleding langer mooi en schoon blijft en een vlek gemakkelijk is weg te halen.

Wij hebben horecakleding in de stijl die bij u past: van informeel tot formeel, van gezellig tot zakelijk en in allerlei combinaties hiertussen.
We kunnen al uw medewerkers aankleden, van de keukenbrigade tot het bedienend personeel, van de schoonmaakploeg tot het directieniveau.

horeca bedrijfskleding

Chaud Devant

De Chaud Devant® Chef wear collectie omvat een breed scala aan chef-kleding speciaal ontworpen voor chef-koks en hun keuken teams. De collectie bestaat uit chef-kok jassen, broeken, hoeden ,sloven en schorten in vele uitvoeringen en kleuren. De collectie bevat daarnaast leuk en trendy sloven en schorten voor de dienstensector.

Greiff

Al meer dan 200 jaar staat Greiff bedrijfskleding garant voor kwaliteit, stijl en op maat gemaakte oplossingen. Greiff is gevestigd in Bamberg en behoort tot de toonaangevende producenten van beroepskleding in de dienstverlenings-, hotel-, en horecabranche.

img_16891-486x3241

Poco

Poco Bedrijfskleding loopt al 35 jaar voorop in de ontwikkeling van trendy en moderne horecakleding. Poco biedt een uniek concept aan de horeca. U stelt namelijk zelf uw kleding samen, iets wat past bij uw huisstijl. Dit produceren wij al vanaf 3 stuks per model.

De echte horecabedrijfskleding expert

Bedrijfskleding Van Huigenbos is geen beginneling als het aankomt op het aankleden van een kok of een ober. Wij weten als geen ander aan welke voorwaarden goede horeca kleding moet voldoen. Onze bedrijfskleding voor de horeca voldoet aan de voorwaarden die men mag verwachten. Dat betekent dat het tegen een stootje kan, dat het makkelijk schoon te houden is en dat het representatief is voor uw klanten.

 

Speciale kleding voor het keukengarnizoen

Wij leveren speciale horecakleding voor koks die aan alle eisen voldoen. Onze bedrijfskleding voor de horeca garandeert dat uw kok goed het werk kan doen en er niet meteen als een smeerkees bij staat als er iets gemorst is. De materialen die wij gebruiken voor onze horeca bedrijfskleding is van de allerbeste kwaliteit en het draagcomfort is bijzonder goed.

De mooiste designs

Iedereen denkt bij een ober aan een wit overhemd en een vest en bij een kok aan een wit tenue. Dat is tegenwoordig niet meer nodig. Wij kunnen de mooiste designs leveren voor horeca bedrijfskleding waarbij een uitstraling verkregen wordt waar je u tegen zegt. Wij kunnen desgewenst u horeca bedrijfskleding helemaal aanpassen aan de stijl van uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor.

Neem contact op voor een offerte

Zoekt u bedrijfskleding voor de horeca? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren horecakleding waarmee uw koks en obers mee voor de dag kunnen komen. Met onze horeca kleding verzekerd u zichzelf van top klasse met een uitstraling waar je u tegen zegt. Wij hebben al vele horeca-ondernemingen in Amsterdam, Noord-Holland, Utrecht, Zaandam, Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Wageningen, Arnhem, Barneveld, Veenendaal, Haarlem, Hoofddorp, Gelderland en Amstelveen voorzien van de beste werkkleding die er te krijgen is.