Straal gezag uit met beveiligingskleding

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor de beveiliging? Dan bent u bij Bedrijfskleding Van Huigenbos aan het juiste adres. Wij leveren speciale beveiligingskleding en bieden een ruim assortiment aan van kleding inclusief accessoires om het pakket helemaal compleet te maken. Al vele beveiligingsbedrijven hebben ontdekt dat wij een hele goede partner zijn om mee samen te werken en we hebben dan ook reeds kledingpakketten geleverd aan beveiliging bedrijven in Arnhem, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Amersfoort, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp die onze service hebben weten te waarderen.

Een topper in werkkleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is niet de eerste de beste op het terrein van werkkleding. Wij leveren ook niet alleen bedrijfskleding voor de beveiliging maar ook voor vele andere sectoren. Wij leveren werkkleding voor de horeca, bouw en de medische sector en nog vele andere. Het moet wel heel erg raar lopen dat een klant niet het kledingpakket kan vinden in ons assortiment wat men nodig heeft. Wij leveren naast de kleding ook schoenen, laarzen en andere accessoires.

Uw medewerker goed voor de dag laten komen

Bedrijfskleding voor de beveiliging heeft vooral een functie voor een goede presentatie. Want met moet de beveiligingsmedewerker wel serieus nemen.

Onze bedrijfskleding zorgt ervoor dat het duidelijk is dat uw medewerker er niet voor niets is en dat het ook duidelijk is dat beveiliging de taak is. Het straalt dus gezag uit.

Vele mogelijkheden

Onze bedrijfskleding voor beveiligers biedt vele mogelijkheden. Wij bieden naast de jassen en de broeken ook de petten aan om het totaalbeeld van de beveiliging medewerker nog completer te maken. U heeft een ruime keuze aan accessoires om het kledingpakket van uw medewerker in ieder geval compleet te maken.

Ook voor het schoeisel

Wij kunnen tevens het schoeisel verzorgen voor de beveiliger. U heeft er misschien nog niet over nagedacht maar een beveiliger moet wellicht werken op een lokatie waar kans op voet letsel aanwezig is. Hiervoor bieden wij zeer comfortabele schoenen aan die optimale veiligheid garanderen.

Informeer voor een vrijblijvende offerte

Bent u als beveiligingsbedrijf op zoek naar bedrijfskleding voor de beveiliging? Zoek dan niet langer en neem contact op met ons voor een geheel vrijblijvende aanbieding. Wij zijn actief in de regio’s van Haarlem, Apeldoorn, Hoofddorp, Wageningen, Zaandam, Utrecht, Gelderland, Veenendaal, Noord-Holland, Ede, Amersfoort, Arnhem, Amsterdam, Amstelveen en Barneveld maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht wanneer u in een andere regio actief bent.