Uw medewerkers in uw bedrijfskleding

Heeft u een bedrijf en zoekt u naar speciale kleding die exact is afgestemd op uw bedrijf? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij leveren beroepskleding in vele soorten en zorgen ervoor dat uw personeel een kledingpakket krijgt waar ze optimaal hun werk in kunnen doen. Wij leveren kleren voor de zorgsector, de horeca, de bouw en nog vele andere sectoren. Wij bezorgen tevens promotiekleding waarmee u de blits kunt maken op beurzen en braderie├źn. Wij zijn actief in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Ede, Arnhem, Wageningen, Apeldoorn, Amersfoort, Veenendaal, Hoofddorp, Barneveld en in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Gelderland.

De specialist voor bedrijfskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de specialist op het gebied van beroepskleding. Heeft u een bouwbedrijf en zoekt u een bedrijf dat speciale werkkleding voor de bouw waarmee uw bouwvakkers hun beroep veilig kunnen doen en niet verstenen in de winter?

Wij leveren de beroepskleding die daar voor kan zorgen.Wij leveren alleen de beste kwaliteit en gebruiken speciale materialen die zijn afgestemd op de aard van de kleding. De kleding van een kok heeft moet eenmaal aan andere eisen voldoen dan de kleding van een wegwerker die in de winter nog comfortabel zijn werk moet kunnen doen.

Kleding voor de horeca

Wij zijn de specialist voor het aankleden van uw horeca personeel. Wij hebben speciale beroepskleding voor uw koks en kunnen uw obers en barmedewerkers steken in kleding waar ze mee voor de dag kunnen komen. Onze beroepskleding voor de horeca is speciaal afgestemd op het vak zodat u er zeker van kunt zijn dat uw personeel niet voor schut loopt wanneer ze per ongeluk iets gemorst hebben op hun kleding.

Beroepskleding

Top klasse werkkleding

Beroepskleding is meer dan een overall of een werktenue waarmee u een eenheid krijgt binnen uw bedrijf. Een loodsmedewerker die dagelijks in de weer is om pallets met goederen te verschepen heeft andere beroepskleding nodig dan een medewerker die in de bakkerij achter de balie staat. Wij leveren voor vrijwel elke sector in Nederland speciale kleren die optimaal is afgestemd op het beroep dat gedaan wordt.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een bedrijf waar u beroepskleding voor nodig heeft? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend voorstel. Wij leveren beroepskleding van top klasse waar uw personeel veilig kan werken. Wij bezorgen  in Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Amsterdam, Amstelveen, Veenendaal, Hoofddorp, Ede, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld, Haarlem, Amersfoort en Zaandam.