Geschikte schoenen voor ieder type werk

Veiligheid staat voorop bij de bedrijven en de veiligheidseisen zijn vaak strenger dan men denkt. De man van de administratie die af en toe het bedrijf inloopt, moet ook veiligheidsschoenen aan, maar wil dan niet steeds van schoeisel wisselen. Bedrijfskleding Van Huigenbos heeft een uitzonderlijk grote collectie veiligheidsschoenen. Opvallend daarbij is het modieuze aspect, want de veiligheidsschoen kan ook elegant, stijlvol en soepel zijn. Van sportief tot klassiek, u vindt het bij Bedrijfskleding Van Huigenbos, waar een wand van 10 bij 2,5 meter vol werkschoenen op u staat te wachten.

IMG_4789
GriSport1

Grisport

De Grisport collectie is gesegmenteerd in de werelden van Walking, Hiking, Trekking, Boots, Travel en Active. Elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit.

Redbrick

Redbrick schoenen met een kleurrijk design en sneakerachtige uitstraling.
Sportief, trendy én veilig!

redbrick-werkschoenen
toworkfor-veiligheidsschoen

2W4

ToWorkFor werkschoenen is voortgekomen uit 2Work4. Tow Work For heeft een uitgebreid assortiment bijzondere veiligheidsschoenen, speciaal ontwikkeld voor de werkende klasse.

Sika

Sika is een ijzersterk merk dat al vele jaren lang goede klompen produceert. Sika klompen zijn comfortabel en sterk en gaan lang mee. Alleen de allerbeste materialen zijn goed genoeg voor dit Deense merk.

m_60661
9a2b9e5e7f95031607d22bbc501e5009

Strovels

De nieuwe collectie Strövels combineert Zweedse kwaliteitsmaterialen met een uitgekiend Nederlands pas- en loopcomfort. Kracht van gemak, dat is de essentie van de nieuwe Strövels. Daarnaast hebben de klompen een verrassend moderne uitstraling.

Puma

puma-logo

PUMA is het toonaangevende sportmerk wereldwijd. Vele topsporters zijn dan ook bekend met het draag & loopcomfort van Puma. Met dit als basis brengt Puma Werkschoenen & Veiligheidsschoenen op de markt die garant staan voor sportief, modern en natuurlijk duurzaam.

Startseite-FUSETEC_021
sersd1

Albatros

Albatros werkschoenen worden ontwikkeld in Duitsland en staan garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Albatros heeft voor elk beroep de juiste werkschoenen in het assortiment.

Elten

Sinds 1910 staat de naam ELTEN voor veiligheidsschoenen, die aan de hoogste eisen voldoen. Door het uiterst brede assortiment en de technologische competentie hoort ELTEN tot een van de meest toonaangevende aanbieders van veiligheidsschoenen in Europa.

Home35NL1
05527901

Quick

Het oudste sportmerk van Nederland heeft altijd zijn klassieke stijl behouden. Ook de Quick werkschoenen hebben deze retro look en het comfort en zijn daarom bijna niet te onderscheiden van de casual sneakers van Quick. Ze voldoen natuurlijk wel aan de veiligheidsnormeringen waar werkschoenen aan moeten voldoen.

Mascot

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste eisen. Mascot biedt een groot en veelzijdig aanbod aan werkkleding, veiligheidsschoenen voor alle bedrijven en bedrijven.

mascot-veiligheidsschoenen-model-batura-plus1
chaud-devant-shoes

Chaud Devant

De Chaud Devant® Chef wear collectie omvat een breed scala aan chef-kleding speciaal ontworpen voor chef-koks en hun keuken teams. De collectie bestaat uit chef-kok jassen, broeken, hoeden ,sloven en schorten in vele uitvoeringen en kleuren. De collectie bevat daarnaast leuk en trendy sloven en schorten voor de dienstensector.

Sixton

Sixton Peak gelooft dat veiligheidsschoeisel, welke voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen, tegelijkertijd ook comfortabel en stijlvol kan zijn. Sixton is ervan overtuigd dat zij hierin een tot in perfectie doorontwikkelde combinatie hebben gecreëerd die niet stil staat maar constant in beweging is en innoveert.

sixton-veiligheidsschoenen