Ruime collectie pakken, kostuums, overhemden en stropdassen

Kom eens bij ons kijken en laat u verrassen door de ruime collectie pakken en kostuums: overhemden en bijpassende stropdassen. Een juist kostuum laat u er gedistingeerd uitzien, het geeft u stijl en uitstraling. Binnen dat concept kunt u altijd kiezen voor meer of minder formeel, meer of minder flair.

Ook kostuums waarin wordt gewerkt, moeten vooral comfortabel en praktisch zijn: voor taxichauffeurs, voor vertegenwoordigers, voor beveiligingspersoneel, voor het managementteam, maar ook bedrijfskleding voor de boekhouder of de bedrijfsleider.

Pakken en kostuums

Digel

Digel – The Menswear Concept is een internationaal modemerk met een innovatieve visie en een creatieve tijdgeest. Van pak en jas over hemd en stropdas tot jassen en jassen.

Greiff

Al meer dan 200 jaar staat Greiff bedrijfskleding garant voor kwaliteit, stijl en op maat gemaakte oplossingen. Greiff is gevestigd in Bamberg en behoort tot de toonaangevende producenten van beroepskleding in de dienstverlenings-, hotel-, en horecabranche.

Olymp

Sinds 65 jaar heeft OLYMP deze leidende gedachte en de opgave onderschreven om succesvolle mannen in iedere levenssituatie aan een perfect figuur te helpen: met overhemden, poloshirts, dassen en gebreide artikelen van OLYMP.

Cutter & Buck

Cutter & Buck, een echt golfmerk met kleding afgestemd op de veeleisende golfer. Dit is terug te zien in de zeer hoge kwaliteit en het superieure draagcomfo.

J. Harvest & Frost

Harvest & Frost is gebouwd op de overtuiging dat esthetiek, kwaliteitsontwerp en precisie vakmanschap fundamentele onderdelen zijn in ons leven. Met andere woorden – we geloven om te gedijen en onze passie te vinden terwijl we werken – we moeten ons omringen met dingen die ons inspireren en aanmoedigen.

Nimbus

Nimbus is een merk waarvan het hoofdkantoor gestationeerd is in Denemarken. Vanuit district North Harbour in Kopenhagen werkt Nimbus aan een smaakvolle combinatie van slimme Scandinavische design met functionele details.

Sunwill

Sinds de start in 1963 is Sunwill trots op de productie van broeken met precies de juiste details, de perfecte pasvorm en de hoogste kwaliteit.