Uw zorgmedewerkers goed in de kleren

Bent u als zorginstelling op zoek naar bedrijfskleding voor de zorg? Dan bent u bij Bedrijfskleding Van Huigenbos aan het goede adres. Want wij zijn de specialisten op het gebied van bedrijfskleding voor de zorginstellingen. Wij leveren kleding voor verpleegsters, artsen en andere hulpverleners en leveren daarvoor alleen het allerbeste dat er te krijgen is. Wij hebben reeds aan vele zorginstellingen geleverd zoals in Gelderland, Wageningen, Ede, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Amersfoort, Veenendaal, Noord-Holland, Utrecht en Zaandam. Al deze instellingen hebben ervaren welke meerwaarde wij kunnen aanbieden op het gebied van werkkleding voor een zorginstelling.

De specialist voor kleding voor de zorg

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de specialist in het verzorgen van bedrijfskleding voor de zorg. U zult niet snel een bedrijf vinden die meer ervaring heeft in het aankleden van zorg personeel met de beste kleding voor de zorg die er te vinden is. Onze bedrijfskleding voldoet aan alle voorwaarden om geschikt te zijn voor het dagelijks werk van een verpleegster of een arts.

Maximale bewegingsvrijheid

Een zorgverpleger moet dagelijks nogal wat handelingen verrichten. En dan is het vervelend wanneer de kleding even in de weg zit in de oksel of de schouder. Onze bedrijfskleding voor de zorg is daarop voorzien. Want wij leveren zorgkleding met opties die meer bewegingsvrijheid creƫren voor het zorgpersoneel.

Bedrijfskleding zorg

Goed en leuk voor de dag komen

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zijn wij van mening dat er niets mis mee is om een verpleegster en een arts ook te steken in een tenue dat er best leuk uitziet. Ook al blijft wit de overheersende kleur in de zorg sector, wij weten met accenten en subtiele kleuren er net even iets anders van te maken. Het maakt u als zorg instelling ook meer herkenbaar wanneer ook het logo van de instelling duidelijk zichtbaar is op de kleding van uw personeel.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u als zorginstelling op zoek naar bedrijfskleding voor de zorg? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren top klasse zorgkleding dat aan alle voorwaarden voldoet die men stelt in de zorgsector. Wij leveren reeds in Amsterdam, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Arnhem, Amstelveen en Amersfoort. Ervaar onze kracht door u aan te sluiten bij al die instellingen die reeds onze service en kwaliteit hebben mogen ervaren.